Dobbelt så kraftig Philips Hue smart-pære på vej

Det rygtes, at Philips er på vej med en ny smart pære – og nu med kraftig lysstyrke på 1600 Lumen. Men der er en hage eller to.

Dobbelt så kraftig Philips Hue smart-pære på vej

Endelig vil smarte pærer ikke være så svage i lysstyrke endda, hvis rygterne om en ny Philips Hue holder vand. Efter sigende skulle Philips være på trapperne med en ny smart pære med 1600 Lumen, hvilket tilsvarer en 100 watt glødepære.

Hvis du allerede ejer en smart lyspære, har du måske ærgret dig over, at de er en smule svagere i lysstyrke, end du egentlig gerne vil have. Mens Philips Hue-linjen af smarte pærer har været en af de “smarteste” løsninger, du kan købe, har der været ringe eller ingen reelle muligheder for at få nogen med Hue-funktionalitet, der er lysere end omkring 800 lumen (60W ækvivalent). Det ser nu ud til at ændre sig med en ny opdatering af den varme hvide serie af Philips Hue-lyspærer.

Læs også: De 5 bedste smartprodukter til hjemmet

Smartlights.de er ophav til rygterne og har fundet frem til at den nye 1600 lumen (100W ækvivalent), der har en stor E27-fatning, vil entrere markedet i juni. De bliver eftersigende en lille smule dyrere end de nuværende 800-lumen pærer. Som andre nyere Philips Hue-produkter vil pæren være udstyret med bluetooth-forbindelse, så den kan styres lokalt fra telefonen.

Læs også: Guide: Sådan kommer du let i gang med dit smart-hjem

Men der er et lille ”men”…

Selvom disse nye pærer er en gave til enhver, der ønsker lysere smarte lyspærer i deres hjem, er der to ting, man lige skal overveje:

Først og fremmest kan pærerne kun fås med en farvetemperatur på  2700 kelvin, og for det andet forbruger disse pærer en større mængde energi sammenlignet med den sædvanlige LED-pære. 

Læs også: Signify præsenterer en lang række nyheder til Philips Hue