Fokus: Begynder guides til smart-hjem og tablets til underholdning

I denne uges fokus er vi omkring prisfornuftige tablets til underholdnind, Telmores nye Play-abonnementer med Netflix og smart-hjemmet.

Fokus: Begynder guides til smart-hjem og tablets til underholdning

Endnu en uge, endnu en omgang af vores video-serie fokus er klar. Vi har kastet os over tre spændende emner i denne omgang; prisfornuftige tablets til underholdning, nye mobilabonnementer med streamingtjenesten Netflix indbygget og begynder guides til et smart-hjem.

Læs også: De 5 bedste smartprodukter til hjemmet

Kom let i gang med et smart-hjem

I denne uge har Mobilsiden.dk haft fokus på det smarte hjem, og hvordan man som nybegynder bedst kommer i gang med det. Hvad er et smart-hjem egentlig?

I dag kan man købe en lang række produkter til hjemmet, som er forbundet til et WiFi-netværk og internettet. Og hvad er så egentlig meningen med det? De smarte produkter skal gøre vores liv lettere og give os mere tid til det der betyder noget. Familietid, sofatid, arbejde eller bare fritid – det er op til den enkelte. 

Mange smart enheder har nemlig en form for automatisering, som betyder man ikke behøver udføre specifikke ting i løbet af dagen – som fx at skrue op og ned for varmen. Samtidig kan de styres med forskellige enheder, telefoner, tablets, højtalere med stemmeassistenter, med og uden skærme. Der er mange muligheder og endnu flere produkter.

De tre mest populære samlingspunkter for hjemmets smarte produkter kommer fra Apple, Google og Samsung: Apple HomeKit, Google Home og Samsung SmartThings.

De har hver især deres styrker og ulemper, men kan alle lade dig styre og opsætte automatisering for smartprodukterne. Og der findes mange smarte produkter på markedet og der kommer hele tiden flere til. Udviklingen er kun lige startet og fremtiden vil byde på nye og smartere produkter, som skal gøre vores liv lettere.

Her kan du kigge nærmere på vores tre begynder guides med gode tips og tricks til Google Home, Apple HomeKit og Samsung SmartThings:

Tablets til underholdning og Telmore med Netflix

Udover ovenstående samt ugens mest populære nyheder, så kigger vi nærmere på tablets til underholdning. Her er ikke tale og de dyreste og fineste af slagsen, men dem som leverer fornuftig ydelse, har en lang levetid og ikke koster alverden.

Og så kommer vi selvfølgelig heller ikke udenom Telmores seneste tilføjelse til Play-mobilabonnementerne: Netflix. Tre af Telmore Play abonnementerne har fået Netflix og bliver dermed et meget interessant mobilabonnement for rigtig mange danskere. Netflix, TV2 Play og HBO Nordic i et mobilabonnement med 50 GB data og fri tale til 299 kroner per måned – det er slet ikke dumt. Du kan læse mere om Telmore Play med Netflix her.

Se også: Aktuelle priser på Telmore Play med Netflix

Efterfølgende nyt i sagen

Redaktionen kunne ikke lade tematikken ligge. Steen Jørgensen har bragt sagen videre. 15/5/2020 fik historien nyt liv med en artikel omkring temaet Spar penge ved at samle Netflix og dit mobilabonnement – Artiklen kan læses her. Se de seneste nyhede om temaet her.