Samsung indleder samarbejde med ABB om et smartere hjem

Mængden af kompatible enheder i Samsungs SmartThings smart home-platform udvides hele tiden. Nu virker det med produkter fra ABB.

Samsung indleder samarbejde med ABB om et smartere hjem

Samsung og giganten inden for industriel teknologi, ABB, har annonceret et samarbejde, der skal integrere SmartThings med ABB’s free@home-løsninger.

Læs også: Stor overhaling af Googles smart home-app på vej

Større udvalg af produkter i SmartThings

Det betyder, at privatpersoner og virksomheder ved hjælp af Samsung-telefoner kan kontrollere en lang række enheder til det smarte hjem fra ABB’s brede portefølje af automatiserede produkter. ABB producerer alle mulige former for hardware som solceller, automatiske låse, keskabe, vaskemaskiner, tørretumblere, lamper, kameraer og sikkerhedsenheder, varmeudstyr og elektriske persienner.

SmartThings har en praktisk tab til at kontrollere smarte enheder med, som hurtigt kan tilgås via Samsung-telefoners hurtigindstillinger.

Virker også med Google Home og Alexa

ABB’s løsninger til det smarte hjem fungerer allerede sammen med Google Assistant og Amazon Alexa. At tilføje SmartThings til den liste åbner sikkert også døren for at kunne styre det hele via Bixby.

Samsung har løbende udvidet mængden af produkter, der kan integreres i SmartThings. Samtidig har Samsung også forbedret styringen af platformen meget og det er nu tilgængeligt på flere enheder, såsom smartwatch, tablets og smartphones.

SmartThings er også med i Matter-sammenslutningen, sammen med en lang række andre teknologi virksomheder, der har til formål at gøre Smart Home mere udbredt, ved at gøre det lettere at bruge, smartere og mere pålideligt.

Matter er forsinket

Der er store forventninger smart home-platformen Matter, der er blevet forsinket flere gange. Det forventes dog at komme sidst på året.

Læs også: IoT-standarden Matter til smart home forsinkes