SØMLØS vil give danskerne robotplæneklippere og robotstøvsugere

Norske SØMLØS vil ind på det danske marked med robotstøvsugere og robtoplæneklippere - danskerne er kræsen på kvalitet og design, siger medstifter.

SØMLØS vil give danskerne robotplæneklippere og robotstøvsugere

SØMLØS er en ny norsk startup, der siden maj 2020 har leveret robotstøvsugere og robotplæneklippere til både virksomheder og privatpersoner i hele Europa og nu vil de satse helhjertet på det danske marked.

Selskabet startede med en forhåndskampagne på den norske crowdfunding-platform “Startskudd”, hvor de endte med et totalt forhåndssalg på det, der svarer til knap 3 millioner danske kroner i løbet af blot én måned.

Markedet for robotter i hjemmet vokser støt

Andreas Haneberg, medstifter af SØMLØS, forklarer til mobilsiden.dk, at markedet for robotter i hjemmet er støt voksende verden over. ”Når det er sagt, så er det danske marked rigtig vigtig for os og vi ser den danske forbruger som ekstra kræsen, når det gælder kvalitet, design og brugerflade, da de er vant til solide danske brands”.

Haneberg forklarer videre, at de tilbyder to års garanti på deres produkter med afhentning i hjemmet, hvis uheldet er ude og produktet går i stykker. Afhentning sker gennem DHL Ekspress.

Som mange andre virksomheder tænker SØMLØS også i bæredygtige baner og de er med i nonprofit-organisationen One Tree Planted og planter et træ for hvert produkt, de sælger.

OTA-opdateringer og terrængående

I 2021 lancerede selskabet anden generation af deres robotplæneklipper, SØMLØS G1s, udstyret med den nyeste teknologi og over-the-air software opdateringer. Andreas Haneberg forklarer, at de med over-the-air software let og hurtigt kan opdatere plæneklipperen med sidste teknologi og funktioner via WiFi.

”Samtidig er den udstyret med adaptive terrænkontrol, der gør den velegnet til brug på ujævnt terræn, noget traditionelle robotplæneklippere kæmper med i dag”.

Andreas Haneborg, SØMLØS
Andreas Haneborg, medstifter af det norske smart home-selskab SØMLØS.

Udover robotplæneklipper har SØMLØS også en robotstøvsuger ved navn S1. Den er udstyret med LiDAR-teknologi til præcis navigation. Den kan også vaske gulvet og giver op til 90 minutters rengøring.

Se også: Billig pris på robotstøvsuger

Tager kampen op med Dyson

Næste år kommer selskabet med en ny robotstøvsuger, der passende nok kaldes G2 og de kommer også med en ny robotstøvsuger samt en trådløs støvsuger, der skal tage kampen op med markedsførende Dyson.

”Målet er at kunne tilbyde kvalitet og design indenfor smart home-kategorien”, slutter Andreas Haneberg.

Se også: Sammenlign priser på robotplæneklippere

Emnet følges op

Fortællingen gik sin videre gang. Steen Jørgensen fastholdt sit fokus på emnet. 12/1/2022 fulgte redaktionen op med en nyhedsartikel med fokus på Lad en mobil robotstøvsuger holde dit smarte hjem rent – Du læser den her. Se også seneste nyt om tematikken her..