Apple-event i dag: Ny software og hardware i vente

I dag, den 7. juni skydes WWDC21, i gang. Her giver Apple indblik i kommende software til deres platforme - og muligvis også en ny MacBook Pro.

Apple-event i dag: Ny software og hardware i vente

Apple har netop afsløret at deres WWDC21-udviklerkonference vil blive afholdt den 7-11 juni. Her giver Apple typisk interesserede de første indtryk af software til alle deres platforme, altså iPhone, iPad, Mac, Watch og Apple TV. Der går dog også rygter om, at Apple til præsentationen kunne overraske med en spritny MacBook Pro.

Den bliver altså mandag den 7. juni at Apples udviklerkonference skydes i gang. Selve konferencen afvikles over fem dage, men det ofte præsentationen på den første dag, der er mest interessant for langt de fleste. Det er nemlig her Apples repræsentanter går på scenen og fortæller om alt det nye, som vi kan se frem til senere i år, når der kommer nye iPhones og anden hardware.

Læs også: Nu kommer det nye Apple TV 4K (2021) endelig

iOS 15, macOS 12 watchOS 8 og mere

Det er her vi får de første indtryk af den nye software til iPhones, iPads, Macs, Watch og Apple TV. I år vil det hele blive afholdt digitalt, hvor interesserede kan opleve en fuld digitaliseret oplevelse.

Hvad vil den nye software byde på? Det får vi altså meget snart et indtryk af. Det forventes derudover, at Apple her giver et indblik i kommende M1-chipset.

Læs også: De første test af den nye iPad Pro – skærm og M1-chip imponerer

Ny MacBook Pro kan blive afsløret

Det er samtidig blevet afsløret at Apple har en overraskelse med til WWDC21. Jon Prosser, en ofte valid tipster, fortæller at Apple vil lancere helt nye MacBook Pro-modeller. Her er det en ny 14 og 16 tommer MacBook Pro, som byder på de største designændringer siden 2016.

Her forventes MagSafe-opladning, HDMI port, hukommelseskortlæser, Thunderbolt/USB-C porte og selvfølgelig en masse spraglede farver, som vi så Apple benytte til deres ny iMac-computer. Til gengæld forsvinder Touch Bar’en.

Vi dækker selvfølgelig WWDC21 keynote den 7. juni.

Se også: De bedste priser på iPhones – se dem her