Den 10. November får Apples Mac-computere nye kræfter

Apple har inviteret til præsentation den 10. November, hvor de, som lovet tidligere i år, vil vise nogle Mac-computere med egenudviklede ARM-processorer frem.

Den 10. November får Apples Mac-computere nye kræfter

Apple meldte på udviklerkonferencen WWDC ud, at de i slutningen af i år vil kunne fremvise de første Mac-computere med fornyede kræfter. Her sagde Apple nemlig farvel til Intel, som de har benyttet i Mac siden 2005, hvor de netop skiftede til disse af samme årsager.

Inden da brugte Apple deres egne processorer og det er netop hvad planen igen er. Apple påstår nemlig, at de med deres egne processorer kan opnå både bedre batteritid og ydelse.

I første omgang vil der sandsynligvis være tale om en MacBook, måske både en MacBook Pro og Air, men hele Apple serie af bærbare computere forventes opdateret med de nye processorer. Sammen med den nye hardware forventes også MacOS 11 Big Sur lanceret. 

Se også: Priser på de bedste iPhones

One more thing…

En sætning som er typisk Apple, og alligevel ikke brugt mange gange, er overskriften for eventet den 10. November. Det kan her hentydes til de nye processorer, men det kan også være de kommende premium over-ear hovedtelefoner, AirPods Studio, med aktiv støjreduktion.

Læs også: De første billeder af Apple AirPods Studio ankommet

Apple eventet afholdes tirsdag den 10. November klokken 19:00 dansk tid.

Mere til sagen

Tematikken er stadig aktuel. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. 30/10/2020 blev sagen bragt videre med et indlæg omkring emnet Apple sælger wearables, Mac-computere og tjenester som aldrig før – Den kan læses her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .