Et parti Google Pixel 3 XL er stjålet og lækket overalt

Et parti af Google Pixel 3 XL er angiveligt blevet stjålet fra fabrikken og solgt på det sorte marked. Derfor bliver telefonen lækket til højre og venstre.

Et parti Google Pixel 3 XL er stjålet og lækket overalt

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Kommende smartphones har det med at blive lækket mange måneder i forvejen, men det er formentlig Pixel 3 XL – den ene af Googles kommende smartphones – som er den mest lækkede telefon nogensinde.

De seneste dage er der nemlig blevet lækket usædvanligt mange billeder og informationer om Google Pixel 3 XL. Alene i går blev der lækket fotos taget med Pixel 3 XLen video der viser telefonen oplade trådløst og højopløselige hands on-billeder af telefonen.

Læs også: Spionfotos viser Googles kommende Pixel 3 XL frem

I dag er der så – noget overraskende – blevet udgivet et udførligt første kig og en kamerasammenligning af Google Pixel 3 XL, som gennemgår hele telefonen fra top til tå. Det er vel at mærke flere uger, før Google overhovedet ventes at afsløre telefonen.

Hjemmesiden 9to5Google har undersøgt nærmere, hvordan det kan være, at Pixel 3 XL pludselig er blevet lækket i så voldsom grad. Historien starter den 8. august, hvor en blogger kaldet Luchkov unboxede Pixel 3 XL. I hans Telegram-biografi oplyser bloggeren, at han er en del af firmaet Wylsacom Media, og netop dette firma står også bag en af gårsdagens læk på Twitter.

Den 10. august deler bloggeren Luchkov en video, som nu har et vandmærke til en anden Telegram-konto, og det er via denne, at der er blevet solgt stjålede udgaver af både Pixel 2 XL og den kommende Pixel 3 XL.

Ifølge oplysningerne foregår salget på russisk, og vedkommende har derfor forsøgt at sælge mindst 10 eksemplarer af Pixel 3 XL til mange russiske gadgetsider og udenlandske YouTube-kanaler, og flere har altså fået fingrene i telefonen. Prisen på Pixel 3 XL skulle være 2.000 dollars, hvor telefonen afsendes fra London med DHL eller FedEx.

På internettet har der ofte været konspirationsteorier om, at det er mobilproducenterne som Google, der bevidst selv lækker telefonerne for at skabe opmærksomhed, men sådan forholder det sig angiveligt ikke. 9to5Google har talt med en kilde, som oplyser, at ”de seneste 48 timer har været interessante”, og at Googles juridiske og fabrikken Foxconn internt diskuterer disse mange lækkede eksemplarer af Pixel 3 XL.

Google Pixel 3 XL
Foto: Mobile-review.com

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Google Pixel 3 XL: Første kig og fotosammenligning

Det er den russiske hjemmeside Mobile-Review, som allerede har taget et grundigt kig på Pixel 3 XL. Her er der blevet udgivet et væld af billeder af telefonen, som viser telefonen blive pakket ud og derefter sammenlignet med Huawei P20 Pro og Samsung Galaxy Note 9.

Måske mere interessant er der også allerede udgivet en udførlig kamerasammenligning mellem Pixel 3 XL, Huawei P20 Pro og Samsung Galaxy Note 9. Nogle af disse billeder kan du se nedenfor.

2 Pixel
Google Pixel 3 XL. Foto: Mobile-review.com

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Der er også blevet udgivet flere specifikationer og features fra Pixel 3 XL. Den byder på en 6,7 tommer stor OLED-skærm med en opløsning på 2.960 x 1.440 pixels – altså et skærmforhold på 18,5:9. Ifølge hjemmesiden er skærmen ikke lige så lysstærk udenfor som Galaxy Note 9, men derimod på niveau med iPhone X, lyder det.

Google Pixel 3 XL
Foto: Mobile-review.com

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Telefonen har en Snapdragon 845-processor med 4 GB RAM og 64 GB lagerplads i den billigste udgave, og denne lækkede variant er altså den hvide farve, hvor den har en lyseblå tænd/sluk-knap.

Pixel 3 XL har et batteri med en kapacitet på 3.430 mAh, og som noget nyt kan det oplades trådløst. Det ses også, at kamera-appen har fået et nyt design, og at bagsiden er udført i glas og plastik.

Prisen på både Pixel 3 og Pixel 3 XL er også afsløret. Pixel 3 vil koste 649 dollars og Pixel 3 XL 749 dollars. Det er samme pris for Pixel 3 som Pixel og Pixel 2, men prisen på 749 dollars for Pixel 3 XL er lavere end prisen på både Pixel XL (769 dollars) og Pixel 2 XL (849 dollars).

Pixel 3 og Pixel 3 XL ventes altså først at blive præsenteret i starten af oktober, så det er ganske tidligt, at vi allerede får så mange ting at vide om telefonerne.

Seneste nyt om It, tele & tech