Google-chef: YouTube Red og Google Play Music forenes

Google vil slå de to tjenester sammen til en ny streaming-tjeneste.

Google-chef: YouTube Red og Google Play Music forenes

Google agter at slå to af deres førende streaming-tjenester til en ny, givetvis betalende, streamingpakke. Det bekræfter Googles Play Music-ansvarlig, Lyor Cohen, under en paneldebat i forbindelse med New Music Seminar konferencen i New York. Det skriver the Verge.

YouTubes betalende streaming-tjeneste, YouTube Red og musikstreaming via Googles Play Music skal slås sammen lyder det i et svar under debatten.

”Det vigtigste er at forene YouTube Red og Google Play Music, for at have et enkeltstående produkt” svarede Lyor Cohen, da han blev spurgt ind til hvorfor YouTube Red ikke er mere populær blandt musik-streamere.

Se også:  Google lancerer reklamefri YouTube Red

Dermed stikker chefen en fælles kurs for Googles to streaming-tjenester, der tæller mange streamingløsninger som den reklamefrie YouTube Red, som samtidig giver adgang til Google Play Music, men som ikke fungerer den anden vej rundt. Googles øvrige streaming-produkter som YouTube Music og YouTube TV kan også blive en del af pakken i forbindelse med sammenlægningen.

Foreningen af de to tjenester, har længe synes at være et naturligt træk for Google, men YouTubes Red manglende udbredelse på globalt plan, herunder Danmark, har givetvis spændt ben for sammenlægningen.