Google Pixel får kun to år med ny Android

Google Pixel er dyrere end selskabets Nexus-telefoner - men software-supporten bliver den samme.

Google Pixel får kun to år med ny Android

To år med den nyeste Android-version. Det er, hvad Google er villig til at garantere, i deres nye ambitiøse Pixel-smartphones.

På Googles supportside fremgår det nu, at Googles nyeste flagskibstelefoner med sikkerhed vil blive opdateret frem til oktober 2018. Efter den dato kan der fortsat komme nye større Android-opdateringer, men det vil søgegiganten ikke garantere.

Google forpligter sig samtidig til at levere at mindre sikkerhedsopdateringer i mindst tre år efter lanceringen – altså frem til oktober 2019.

Dermed tilbyder Google præcis samme software-vilkår med sine Pixel-produkter som med den mere prisvenlige Nexus-serie.

Se også:  Google Pixel og Pixel XL: Sådan lyder de første anmeldelser

Halser efter Apple

Googles serier af Nexus og Pixel produkter, har indtil videre været blandt de længst supportede enheder blandt Android smartphones og tablets.

Selskabet får dog baghjul af Apple, som generelt sikrer, at deres iPhones og iPads bliver opdateret med den nyeste iOS-styresystem i årevis.

I seneste opgørelse, blev 7 Apple-enheder understøttet i over 36 måneder mod kun en enkel fra Google.

Se også:  Apples iOS 10 oplever rekordvækst

Redaktionen har mere til sagen

Historien er stadig aktuel. mobilsiden har holdt fast i temaet. 19/10/2016 fik historien nye ben at gå på med sagen Google Pixel og Pixel XL: Sådan lyder de første anmeldelserKlik her for den påfølgende artikel.. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om emnet..