Google Pixel Slate: Hvad mener anmelderne om den?

De første tests af Googles do-it-all Pixel Slate tablet er ikke overvældende positive.

Google Pixel Slate: Hvad mener anmelderne om den?

Apples nye iPad Pro og Googles Pixel er to tablets, som gerne vil meget mere end bare være tablets. De vil nemlig også gerne blande sig i den bærbare computers territorie, så man ikke længere skulle have brug for begge dele. Anmeldelser af Apples nye iPad Pro har vist at den desværre er begrænset af iOS, et mobilt operativsystem, som gør det svært at bruge den til arbejde som man ofte bruger en bærbar til. 

Men her er Googles Pixel Slate anderledes, for den kommer nemlig med Chrome OS. Her får man et rigtigt filsystem, en fuld udgave af Chrome browseren og meget mere. Men hvordan fungerer det i praksis? En række internationale anmeldere har haft fingrene i den og her er deres dom.

Test: Samsung Galaxy Tab A 10,5 – En fin prisbillig tablet

De første anmeldelser af Google Pixel Slate

The Verge

The Verge mener at Pixel Slate er et skridt tilbage fra Pixelbook, selvom man får en generation nyere processor. Den gamle Pixelbook var mere stabil og simplere, hvor den nye Pixel Slate endnu ikke føles færdig. Den er plaget af softwarefejl, en underligt tastatur og Android apps der ikke virker optimalt.

De giver den 5,5 ud af 10.

Digitaltrends
Her mener de at Pixel Slate er en bedre computer end den nye iPad Pro og en bedre tablet end Microsoft Surface 6. Men dens software halter og Android implementeringen er ikke god nok. Til gengæld er de vilde med dens skærm, højtalere og tastaturet. 

De giver den 3,5 ud af 5.

The Guardian
Her er de mere positive overfor Pixel Slate som både en arbejdsstation og en tablet til underholdning. De kæmper lidt med apps der ikke virker, hvor man skal prøve sig lidt frem. Men generelt er det en god oplevelse, der byder på lang batteritid, god browser oplevelse, flot skærm, godt tastatur og hurtigere softwareopdateringer. Men den er dyr og Chrome OS kan ikke helt så meget som Windows endnu.

De giver Pixel Slate 4 ud af 5 stjerner.

Wired
Wired kan godt lide skiftet mellem Pixel Slate’s tablet brugerflade og dens laptop brugerflade. De mener at det er fremtidens form. Men de har haft problemer med dårlig filstyring, mangel på anvendelige indgange og et manglende jackstik.

Wired giver den 7 ud af 10.

Tror du enheder som Pixel Slate og iPad Pro er fremtidens enhed til både arbejde og leg?

Test: Huawei MediaPad M5 – Android tablet med imponerende lyd