Google Play Musik får stor overhaling af designet

Googles musikstreamingtjeneste, Play Musik, får nu en stor opgradering af designet. Nu er musiktjenesten ikke kun nemmere at bruge, men også smartere.

Google Play Musik får stor overhaling af designet

Mens Google jævnligt har skiftet designet på mange af dets tjenester, har Play Musik-appen været i stilstand i længere tid. I dag giver Google dog streamingtjenesten en kærlig hånd med en komplet ændring af designet samt nye, smarte funktioner.

På nuværende tidspunkt har Google kun afsløret tre billeder af den nye Play Musik-app til iOS og Android.

Her ses en helt ny startskærm med store firkanter, der ændrer sig alt efter hvad du foretager dig og hvornår. Ved hjælp af maskinlæring holder Google Play Musik nemlig hele tiden øje med, om du ligger og slapper af eller er ude på en løbetur.

Læs også: YouTube og Play Music vokser sammen

Musikappen kigger derfor på alt fra din placering og aktivitet til vejr og tidspunkt samt dine playlister for at vurdere, hvad du vil høre ved forskellige situationer. Uanset om du slapper af derhjemme, er på arbejde, pendler eller noget fjerde, er Play Musik klar til at finde det musik, der passer lige til din situation. Det eneste du skal gøre er at vælge de foreslåede playlister fra appens startside.

Google Play Music
Sådan ser det nuværende design ud i Google Play Musik. Foto: Google

Bedre offlineafspilning uden internet

Med Google Play Musik er det i forvejen muligt at afspille playlister, når du er offline uden internetadgang. Denne funktion er dog også ændret i den nye udgave af musiktjenesten. Hvis du abonnerer på Play Musik (99 kroner om måneden), vil der i baggrunden hele tiden blive lavet en offlineplayliste ud fra de sange, du senest har hørt. Dermed vil du altid opleve at have sange, der falder i din smag, ved din side.

Læs også: Google lancerer gratis musikstreaming med Play Musik

Det opdaterede Google Play Musik ruller i løbet af denne uge ud til alle iOS– og Android-smartphone, lige som webudgaven også får samme store overhaling.