LG skal fremover sælge iPhones i deres butikker

Efter LGs exit fra mobilbranchen, så har Apple reageret hurtigt. En aftale mellem Apple og LG betyder, at iPhones skal sælges i 400 LG butikker i Sydkorea.

LG skal fremover sælge iPhones i deres butikker

Tidligere i år meldte LG officielt ud, at de ville trække sig fra mobilbranchen, hvilket fik Apple til at gribe knoglen og ringe til Sydkorea. Og nu tyder det på, at Apple og LG er kommet til enighed om en aftale, hvor iPhones skal sælges i LGs butikker. Og desværre for Samsung, så skulle dette være på plads samtidig med, at de sparker gang i deres store Unpacked-event.

Senere i denne måned bliver LGs exit fra mobilmarkedet formelt færdiggjort, hvorefter de fremover vil have fokus på computere, husholdningsapparater og andre husholdningsprodukter – ingen telefoner under deres eget varemærke. Og dette er en mulighed for Apple, som gerne vil udfylde den tomme plads i LGs butikker med iPhones, Watch og iPads.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på LG

Rygte: LG har accepteret

Det er stadig et rygte, men LG skulle have accepteret, at sælge udvalgte Apple-produkter i LGs og Samsungs hjemmemarked i Sydkorea. Angiveligt skulle Apple indtage LGs butikker i Sydkorea fra starten af august, lige inden Samsung afholder deres store Unpacked-event – som altså bliver omringet af butikker med Apples produkter. Der er nemlig 400 LG concept butikker i Sydkorea, som kan komme til at tilbyde iPhones og tilbehør.

Så det faktum, at Apple ønsker at øge sit detailaftryk gennem LG fra august, er sandsynligvis ikke bare en tilfældighed. Det er mere sandsynligt, at Apple vil være mere til stede i Samsungs hjemmemarkd og samtidig modsætte sig virksomhedens skub ind i æraen af ​​foldbare telefoner så meget som muligt.

På trods af at LG har trukket sig fra mobilmarkedet, så holder de stadig en lang række telefoner opdateret.