Mystisk skilt sætter dato på Google-lancering

Et kæmpebanner over et af Bostons gader antyder, at Google snart vil lancere deres nye smartphone-kollektion.

Mystisk skilt sætter dato på Google-lancering

Der vil sandsynligvis komme noget interessant smartphone-nyt fra Google onsdag den 4. oktober. Et kæmpebanner opført i Boston indikerer nemlig at fra den dag kan der forventes mere af ens mobil.

’Ask more of your phone.’ Lyder beskeden på det minimalistiske skilt som udover de får ord kun rummer googles farverige logo samt datoen ’oct. 4.’

Præcis hvad der vil ske på dagen, er der ingen yderligere indikationer omkring. Men sammenholdes det med, at Google forrige år, på nøjagtig samme dato, lancerede Pixel-smartphone serien, kan to og to lægges sammen. Pixel 2 og Pixel 2 XL vil formentlig offentliggøres den dag. Det skriver Droid-life.com.

En offentliggørelse den dag vil samtidig harmonere med tidligere forlydender om en Pixel 2 salgsstart den 5. oktober.

Se også:  Evan Blass sætter dato på Google Pixel 2 lancering

Googles to Pixel telefoner rygtes indtil videre til at forsætte i de to størrelser: en almindelige og en XL-variant. Telefonerne vil samtidig blive først med Android 8.1 som blandt andet vil byde på Google Lens-funktionen. En anden forventet feature bliver en ’always-on’ skærm, hvor nøgleinformationer vises på displayet selv når telefonen er slukket.

Den måske største nyhed bliver, at Google omsider får gjort sine topmodeller vandbestandige. De får med andre ord en IP68-certificering, hvilket betyder, at de kan sænkes i over 1 meter dybt vand i længere tid uden at de tager skade.

De to Pixel-mobiler ventes også at komme med 64 og 128 GB lagerplads, hvor den billigste udgave af de nuværende Pixel-telefoner findes med 32 GB lagerplads. Der bliver altså lidt mere lagerplads at gøre godt med, men det skulle også betyde, at de bliver en lille smule dyrere end sidste års Pixel og Pixel XL.

Se også:  Rygte: Google Pixel 2 og Pixel 2 XL bliver vandafvisende