Nu får du Viaplay med i alle Telenors abonnementer

Telenor indgår ny aftale med Viaplay, så du ved køb af et hvilket som helst Telenor-abonnement får gratis adgang til Viaplay i enten 3 eller 12 måneder.

Nu får du Viaplay med i alle Telenors abonnementer

Hvis du holder af streaming af tv-serier og film, er Telenor nu klar til at lokke med gratis adgang i en begrænset periode til den populære nordiske streamingtjeneste Viaplay i teleselskabets fem forskellige abonnementer.

Tilbage i januar måned strømlinede Telenor sit udvalg af abonnementer og gjorde det nemmere for individer og familier at finde det rette abonnement til en god pris, som sidenhen er blevet opgraderet. I dag er teleselskabet nu klar med den ekstra fordel i form af et samarbejde med Viaplay.

Læs også: Telenor lancerer Roam Away og opgraderer alle abonnementer

Samarbejdet er ganske simpelt. Hvis du køber et af de tre individuelle abonnementer (FRI+ 10 GB, FRI+ 20 GB eller FRI+ 40 GB), får du nemlig tre måneders gratis adgang til Viaplay med i købet.

Det er dog særligt familierne, som Telenor forsøger at ramme med det nye tiltag. Telenor appellerer i forvejen til familier med en ordning, hvor der gives større rabat jo flere familiemedlemmer der købes abonnement til, lige som der også inkluderer gratis adgang til Microsoft Office 365 samt 1 TB lagerplads i OneDrive til 5 familiemedlemmer.

Med Viaplay-samarbejdet giver Telenor ikke kun tre måneders adgang, men hele 12 måneder, så alene der er der altså 1.068 kr. at spare. Dertil får du også Telenors roamingløsning Roam Away, der giver fri tale, SMS og op til 10 GB data i 36 forskellige lande.

Læs også: Nu kan du ringe over Wi-Fi med Telenor

”Vi vil gøre hverdagen mere overskuelig for danske familier ved at samle alt det, som en moderne familie har brug for, på ét sted. I et travlt liv skal du både kunne tale med vennerne, være på sociale medier, roame og se film præcis som det passer dig – derfor giver det rigtig god mening for os også at udvide vores digitale produkter med en markedsførende streaming-tjeneste som Viaplay,” siger Lars Thomsen, kommerciel direktør hos Telenor.

Er I en familie, der går med overvejelser om at finde et nyt abonnement, kan Telenor altså meget vel være den rette løsning. Det kan du finde ud af ved at beregne din familierabat her. Nedenfor kan du få det fulde overblik over de fem forskellige abonnementer, som Telenor udbyder.

Abonnement Data Tale, SMS og MMS Roam Away Viaplay Office 365 og OneDrive Pris
FRI+ 10 GB 10 GB Nej Nej 149,-
FRI+ 20 GB 20 GB Nej 199,-
FRI+ 40 GB 40 GB Nej 249,-
FRI+ Familie 20 GB 20 GB 199,-
FRI+ Familie 40 GB 40 GB 249,-