Nu kan du beskytte din Google Pixel 3, der er bare ikke nogen telefon endnu

Billeder af beskyttelsesfilm til Google Pixel 3 og 3 XL er er kommet frem. Men betyder det, at der er en ny telefon på vej fra Google?

Nu kan du beskytte din Google Pixel 3, der er bare ikke nogen telefon endnu

Det er efterhånden et stykke tid siden, at Google sidst har udgivet en en telefon. Nu kan der dog være godt nyt, hvis man er tilhænger af Googles egne enheder. På hjemmesiden, slashleaks.com, som er den ultimative rygtebørsen i smartphone- og gadgetverdenen, er der dukket et billede op af beskyttelsesfilm til Google Pixel 3 og Google Pixel 3 XL.
Selvom der ikke er tale om den mest avancerede teknologi i verden, kan billedet alligevel fortælle os lidt om, hvad de nye Google enheder kunne byde på.

Læs også: Google Fotos får nye, smarte funktioner

Google Pixel 2 XL
Sådan ser den nuværende Google Pixel 2 XL ud. Foto: Androidcentral.com

Billedet viser meget klart, at begge modeller har dual-frontkamera, som man også ser det på den nye HTC U12+. Derudover ser det ud til, at begge modeller har stereohøjtalere på fronten. Her holder lighederne så også op. For hvor Google Pixel 3 ligner mange af de telefoner vi så sidste år, i forhold til skærmopsætningen, har Google Pixel 3 XL fået den berømte udskæring, også kendt som notch. Selvom det ikke er usansynligt, at Google lancerer en telefon med notch, og en uden, så virker det fjollet i mine øjne, hvis man ikke udnytter hele enhedens front til skærmen. Og med stereohøjtalere på fronten er det bare ikke en mulighed.

Læs også: Google samarbejder med JBL om en Android TV-Sound bar

Et andet lille fingerpeg på billedet er, at der ingen taster er. Med andre ord er der ingen separat fingeraftrykslæser på fronten. Det kan betyde en af to ting. Fingeraftrykslæseren kan enten sidde på bagsiden, eller være indbygget i skærmen, hvilket er et af de helt store rygter omkring flere kommende telefoner. Det virker usandsynligt at Google helt skulle udelade en fingeraftrykslæser.

google pixel 3 film
Billede af, hvad der skulle være, beskyttelsesfilm til to nye Google telefoner. Foto: Slashleaks.com

Tror jeg så på, at der er en ny Google enhed på trapperne? Nej.
Google har endnu ikke meldt noget ud, og de har trods alt lige afholdt Google I/O. Mit personlige gæt er, at billedet er manipuleret. Hvis man kigger nøje efter på den røde tekst, kan man se, at teksten står meget lige i forhold til den vinkel billedet er taget i. Derudover ville enhederne, højst sandsynligt, hedde Pixel 3 og Pixel 3 XL, ikke Pixel3 og Pixel 3XL. I bedste fald kan der være tale om en lidt dårligt eksekveret kopivare fra Kina.