Nu kan Google Nest Hub købes i Danmark

Nu kan Googles smarte display og højtaler, med indbygget assistent, købes i Danmark.

Nu kan Google Nest Hub købes i Danmark

Google Nest Hub kan mest beskrives som en Google Home-højtaler med en skærm påsat, men den er meget mere end bare det. Udover de traditionelle funktioner fra Home-højtaleren, så kan Nest Hub fx spille Youtube-videoer, være en billedramme, vise madopskrifter, håndtere opkald via Google Duo, vise hvem der ringer på døren – dette kræver dog tilhørende kamera.

Men den kan selvfølgelig også alle de klassiske Google Assistent-funktioner, som afspille musik på anlægget, vise vejret, skrue op og ned for varmen, tænde og slukke lyset, fortælle en “god” vittighed og meget mere.

Google Nest Hub
Foto: Google

Vi er i gang med at teste Nest Hub

Den vejledende pris på Google Nest Hub er 999 kroner og den kommer i to farver: charcoal og chalk. 

Den er udstyret med en 7 tommer skærm, hvor Googles Fotos kan benyttes til konstant at vise billeder fra selvvalgte mapper. Den er udstyret med en højtaler, som lydmæssigt lander et sted mellem den lille og store Google Home-højtaler. 

Vi har modtaget en Google Nest Hub til test og vi er godt i gang med at prøve den af. Vi kan allerede nu fortælle, at ideen med at udstyre Google Home-højtaleren med en skærm giver rigtig god mening. Når man lytter til musik eller ser video og vil pause eller skifte til næste nummer, så er det tit lettere at benytte skærmen til dette. Det gør den mere brugervenlig og intuitiv. Umiddelbart kunne jeg have ønsket bedre lyd, men der skal lyttes mere til den for, at kunne komme med en konklusion. Min bedre halvdel er vild med billedramme-funktionen, og den er bestemt også veludført. Slukker man lyset i rummet, så går Nest Hub automatisk på pause og viser kun klokken. 

Der er meget der skal testes endnu, men vi forventer at bringe anmeldelsen på fredag.

Google Nest Hub kan købes i Googles egen online butik eller i udvalgte butikker.

Læs også: Google Nest Hub kommer til Danmark i maj

Google Nest Hub
Google Nest Hub i sort. Foto: Google