Ny MacBook Pro og AirPods 3 bliver sluppet løs

Apple har her til aften inviteret til "Unleashed"-event, hvor de forventes at løfte sløret for MacBook Pro med M1X-chip samt nye AirPods 3.

Ny MacBook Pro og AirPods 3 bliver sluppet løs

Der gik rygter om, at Apple ikke var færdige med at holde events for i år. Rygter skal man ofte tage med et gran salt, men dette viste sig altså at være helt rigtigt. Apple har nemlig netop inviteret til et event på mandag, hvor de forventes at stå klar med en MacBook Pro og en Mac Mini med en voldsom M1X-chip samt AirPods 3.

Læs også: Apple arbejder på et CarPlay-infotainmentsystem til biler

Apple Unleashed-event den 18. oktober

Apples event på mandag den 18. oktober går under navnet “Unleashed”, altså “sluppet løs”. Og sluppes løs kunne netop blive en 10-kernet M1X-chip i helt nye MacBook Pro og Mac Mini. Den nye chip skulle angiveligt være en stor forbedring i forhold til sidste år M1-chip med otte kerner. Når det kommer til grafikydelsen skulle antallet af kerner være steget fra syv og otte i M1 til 16 eller 32 i M1X. 2021 MacBook Pro skulle komme med både 14 og 16 tommer skærm.

Ikke nok med det, så kunne Apple også udstyre den kommende MacBook Pro med magnetisk MagSafe, HDMI-indgang og plads til SD-kort.

Også en ny Mac Mini skulle være på programmet med flere porte, M1X-chip og i et nyt design.

Se også: Find billigste priser på AirPods

AirPods 3 slippes måske også løs?

Der har også længe været rygter om AirPods 3, som skulle være afløseren til de nuværende AirPods. Blandt nyheder skulle være et AirPods Pro-lignende design og et nyt opladeetui.

Om det betyder nuværende AirPods er på vej ud eller om Apple sætter prisen ned på disse vides endnu ikke. Men Apple kunne sagtens ende med at tilbyde tre udgave af AirPods; AirPods, AirPods 3 og AirPods Pro.

Se også: AirPods Pro er billigere end nogensinde

Følg med i Apples event på mandag

Det er altså på mandag klokken 19:00 dansk tid, at Apple skyder deres næste streamingevent i gang. Der er stadig tale om et event, der er indspillet på forhånd. Du kan selvfølgelig finde alle nyheder fra eventet på mandag her på Mobilsiden.dk.