Nye billeder: Her er Google Pixel 2 og Pixel 2 XL

Twitter-tipsteren Evan Blass har delt knivskarpe pressefotos af Google Pixel 2 og Pixel 2 XL. Samtidig er lanceringsdatoerne også afsløret.

Nye billeder: Her er Google Pixel 2 og Pixel 2 XL

Så er Twitter-tipsteren endnu en gang på banen. På hjemmesiden VentureBeat har han udgivet de seneste afsløringer blot to dage før Googles event finder sted i morgen. Den suverænt største afsløring er, at Evan Blass har delt højopløselige pressefotos af både Pixel 2 og Pixel 2 XL.

Læs også: Google Pixel 2 og Pixel 2 XL: Billeder og priser afsløret

Den første del af billedet viser den store Pixel 2 XL i sort/hvid, som bliver produceret af LG. For knap to uger siden kom det frem, at denne farve får det ganske sigende navn ’Black & White’. Pixel 2 XL kommer også i farven ’Just Black’, men den ses ikke på Evan Blass’ billede.

Google Pixel 2
Google Pixel 2 XL. Foto: Twitter.com (@evleaks)

Som billederne også viser, får Pixel 2 XL en aflang QHD+-skærm i et 18:9-format, der minder om skærmen i blandt andet Samsung Galaxy S8, LG G6, iPhone X og den kommende Huawei Mate 10 Pro.

Billederne stemmer altså fuldt ud overens med dem, som blev afsløret tidligere sidste måned – denne gang får vi dem blot at se i markant bedre kvalitet og henholdsvis forfra og bagfra i stedet for fra siden.

Google Pixel 2
Google Pixel 2. Foto: Twitter.com (@evleaks)

Den nedre del af Evan Blass’ billede viser den mindre Pixel 2 frem, som HTC står bag. Den minder i højere grad om sidste års Pixel-mobiler med en almindelig 16:9 Full HD-skærm. Designmæssigt er den dog tæt på identisk med Pixel 2 XL på trods af, at det er to forskellige producenter, der laver telefonerne. På billedet ses den lille Pixel 2 i de tre farver ’Kinda Blue’, ’Just Black’ og ’Clearly White’.

Læs også: Sådan følger du lanceringen af Google Pixel 2 den 4. oktober

Billederne afslører altså ikke meget nyt, men bekræfter i stedet alle de ting, vi har set på tidligere og knap så detaljerede billeder.

Lanceringsdatoer afsløret

Nye oplysninger er til gengæld kommet frem sammen med billederne. Evan Blass er nemlig kommet i besiddelse af information fra en kilde med kendskab til Googles planer, som kan fortælle nærmere om lanceringsdatoerne for både Pixel 2 og Pixel 2 XL.

De to telefoner bliver ikke lanceret samtidig, ser det ud til. Pixel 2 kommer i butikkerne den 19. oktober, hvilket er cirka to uger efter præsentationen. Den store Pixel 2 XL, derimod, vil ikke være mulig at købe før den 15. november. Begge vil dog kunne forudbestilles – formentlig umiddelbart efter Googles event i morgen aften. Hvad der holder lanceringen af Pixel 2 XL tilbage i længere tid end Pixel 2, vides ikke.

Læs også: Pixel 2 og Pixel 2 XL får stereohøjttalere på fronten

I hvert fald ser det ud til at blive en lancering, der minder meget om Apples seneste – med den store undtagelse, at Google kun lancerer dets Pixel-mobiler i få, større lande som USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrig og Spanien. Det er endnu uvist, om Pixel 2 og Pixel 2 XL kommer til flere lande og eventuelt Danmark.

Har du lyst til at følge afsløringen af Google Pixel 2, Pixel 2 XL og flere andre Google-produkter, foregår det i morgen klokken 18:00, hvor du kan følge med på en livestream. Mobilsiden dækker naturligvis også alle de største nyheder derfra.