Rygte: Googles opkøb af HTC falder på plads i morgen

Rygterne svirrer omkring en stor udmelding fra Google og HTC i morgen.

Rygte: Googles opkøb af HTC falder på plads i morgen

Efter flere ugers forlydender omkring et Google-opkøb af HTC, synes handlen omsider at falde på plads. Ifølge kinesiske kilder, bliver al handel med HTC-aktien i morgen sat i bero i forbindelse med en udmelding i morgen den 21. september.

Kilder tæt på HTC taler om hektisk aktivitet omkring HTC’s hovedkvarter i Taiper som forberedelse på en større annoncering fra selskabet. I et internt HTC-dokument bliver et Google-opkøb også nævnt, om end der her fastslås, at selskabet ikke ønsker at kommentere på rygter og spekulationer i markedet.

De mange forlydende bakkes op af den flittige lækker, Evan Blass, som på Twitter meddeler at HTC-ansatte er blevet indkaldt til det fortstående møde i morgen, hvor netop Google-opkøbet er på dagsordenen.

Se også:  Medier: HTC forhandler med Google om salg af smartphoneafdeling

Han præciserer her, at mange af HTC’s mobilresurser vil overtages af Google, mens HTC vil fortsætte med at fokusere på selskabets Vive Virtual Reality-produkter.

Hvad Google og HTC præcis har i sinde at melde ud, vil dog blive klart senest i morgen formiddag dansk tid, når HTC-annonceringen er løbet af staben.

Søgegiganten har tidliger opkøbt en stor, men siden falleret, spiller indenfor mobilbranchen da Google i 2013 opkøbte Motorola. Siden har selskabet dog frasolgt mobilforretningen, men beholdt størstedelen af Motorolas patenter og anden intellektuel ejendom.

Læs også:  HTC kommer med 3 nye telefoner inden årets udgang