Samsung bekræfter satellitbeskeder: Kan komme med Galaxy S24

Samsung kommer snart med teknologi, der kan håndtere tovejskommunikation i nødsituationer via satellitopkobling, i telefoner.

Samsung bekræfter satellitbeskeder: Kan komme med Galaxy S24

Park Yong-in, CEO for Samsungs System LSI-division, har nu bekræftet, at virksomheden fra næste år vil understøtte satellitforbindelse til nødtjenester.

Samsungs System LSI Division designer de halvledere, som bliver brugt i mange moderne tech-produkter.

Se også: Android-telefoner kan snart sende beskeder via satellitter

Satellitbeskeder på Samsung-telefoner i nødsituationer

Det betyder sandsynligvis, at Galaxy S24-serien, som lanceres i begyndelsen af næste år, vil have tovejssatellitforbindelse til nødsituationer.

Med tovejs satellitforbindelse vil brugerne kunne sende og modtage beskeder om deres placering og nødsituation, når de befinder sig i et område, hvor det almindelige mobilnetværk ikke er tilgængeligt.

Se også: Billig pris på Samsung Galaxy S

Galaxy S24 formentlig først med satellitkommunikation

Samsung bekræftede for et par måneder siden, at de havde udviklet teknologi til at håndtere tovejs satellitforbindelse til mobiltelefoner, og det er sandsynligvis den teknologi, de har tænkt sig at lancere næste år.

Park Yong-in har dog ikke afsløret, hvilke telefoner der kommer til at tilbyde satellitkommunikation, men det bliver sandsynligvis flagskibet Galaxy S24, som forventes at blive præsenteret i januar 2024.

Se også: Google Messages kan sende beskeder via satellitter