Samsung snart klar til stor lancering: Her er datoen

Samsung vil efter sigende lancere Galaxy Ring, Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6 samt Galaxy Watch 7 snart. Datoen er nu lækket.

Samsung snart klar til stor lancering: Her er datoen

Samsung vil snart løfte hele sløret for et af deres vigtigste nye produkter i meget lang tid: Galaxy Ring. Datoen for næste Unpacked-event er nu lækket.

Se også: Test af smartphones fra Samsung

Samsung Galaxy Ring lanceres den 10. juli

Samsungs næste Galaxy Unpacked-event finder sted den 10. juli, afslører nye rygter. Samsung har endnu ikke bekræftet denne dato med en officiel invitation.

Hvor sker lanceringen? I Paris, der er det perfekte valg, da Paris er vært for sommer-OL i 2024 samme måned, og Samsung er en af de største sponsorer af legene.

Der er store forventninger til eventet, hvor Samsung vil afsløre mere om Galaxy Ring, der er deres første smarte ring, som alle fik et glimt af tidligere i år. Dette er en helt ny type produkt fra Samsung, som der er meget store forventninger til.

Galaxy Ring skal ses som et alternativ til et smartwatch. Den lille ring er fyldt med sundheds- og træningsfunktioner.

Hvad mere vil Samsung have på programmet den 10. juli? AI vil utvivlsomt også komme til at fylde meget i rampelyset. Ud over Galaxy Ring og Galaxy AI vil Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6 være blandt hovedattraktionerne.

Vi  forventer også, at Samsung viser nyeste Galaxy Watch 7 frem samt mindst et nyt par trådløse Galaxy Buds-øretelefoner.

Se også: Samsung forbedreder sig på krise: Indfører 6-dages arbejdsuge

Samsung vil være “først” med smart ring

Godt nok findes der alternativer til den kommende Galaxy Ring på markedet, for eksempel Oura Ring, men disse har aldrig rigtig slået igennem. Spørgsmålet er om Samsung formår at gøre det med Galaxy Ring.

Der går også rygter om, at dette kunne være det næste store gadget-hit. Apple skulle være på vej med en smart ring, og det er derfor uden tvivl vigtigt for Samsung at være først.

Det bliver en stor og travl begivenhed med mange nye produkter på programmet. Du kan læse om alle nyheder fra eventet her på mobilsiden samme aften.

Der er pres på Samsung, der har leveret et skuffende resultat for 2023. Samsung har dog store forventninger til 2024, hvor de forventer en stigning i overskuddet på intet mindre end 900 procent i første kvartal.

Se også: Samsung sælger igen flere smartphones end Apple