Første kig på Samsung Galaxy Ring ved Mobile World Congress

Vi har taget et første kig på Samsung Galaxy Ring - den kommende smarte ring, der kan tracke din krops helbred og sundhed.

Første kig på Samsung Galaxy Ring ved Mobile World Congress

Da Samsung lancerede den nye Galaxy S24-serie den 17. januar, annoncerede producenten samtidig et helt nyt produkt, som vil blive lanceret senere på året – nemlig Samsung Galaxy Ring.

Den nye ring er netop blevet fremvist ved dette års Mobile World Congress, som afholdes i Barcelona i disse dage.

Læs også: Apple arbejder på konkurrent til Samsung Galaxy Ring

Sådan ser Samsung Galaxy Ring ud i virkeligheden

Selvom MWC ikke længere er, hvad det var engang, hvor alle de store Android-producenter lancerede deres nye modeller, er der blevet plads til at tage et nærmere kig på andre spændende produkter. Galaxy Ring er et af dem.

Vi er til stede ved Mobile World Congress og har taget et nærmere kig på Samsung Galaxy Ring. Se den smarte fingerring i galleriet nedenfor.

Samsung Galaxy Ring får lang batteritid

Hvis der er én ting, som er særligt vigtig i et wearable produkt, er det god batteritid, og netop det ser vi ud til at få med Galaxy Ring.

Samsung oplyser nemlig, at Galaxy Ring vil have ”lang” batteritid, uden dog at specificere nærmere, hvor lang batteritid der egentlig er tale om.

Hvis vi kigger på, hvad andre smart-ringe tilbyder på den front, er det rimeligt at forvente en batteritid i omegnen af syv dage.

Samsung oplyser også, at producenten stadig arbejder på at forbedre batteritiden frem mod produktlanceringen senere på året.

Der hentydes også til, at kunder kommer til at kunne vælge mellem længere batteritid med begrænset funktionalitet eller kortere batteritid, men med flere funktioner. Ligesom med smartwatches er der en sammenhæng mellem antal funktioner og batteritid.

Læs også: Samsung Galaxy Ring: Den smarte ring bliver en realitet

Gode muligheder for at tracke sundhedsdata

Èn ting, som ser ud til at blive centralt i Samsung Galaxy Ring, er sundhed – eller rettere tracking af sundhed. Det er nemlig produktets primære formål.

Selvom Samsung ikke vil gå i for mange detaljer om den nye ring, vil de alligevel gerne fremhæve mulighederne for at tracke din søvn. Det gøres blandt andet ved registrering af puls og fysiske bevægelser, mens du sover.

Samsungs ring vil også tilbyde en slags energi-score, hvor det måles, hvor oplagt du er fysisk og mentalt.

I tillæg vil Samsung Galaxy Ring også holde øje med kvinders fertilitet ligesom den anden smarte ring på markedet, Oura Ring.

Samsung understreger samtidig, at Galaxy Ring vil fungere perfekt sammen med et Galaxy Watch – noget, der ellers har været uvished omkring.

Læs også: Flere Samsung-enheder får smarte Galaxy AI-funktioner