Teleselskabet 3 eSIM klar: giver nu de nye iPhones dual-SIM

Teleselskabet 3 melder nu klar med eSIM til de nye iPhones, hvilket giver mulighed for at have to simkort i.

Teleselskabet 3 eSIM klar: giver nu de nye iPhones dual-SIM

Da de nye iPhones blev lanceret i september måned var det med muligheden for at benytte eSIM. eSIM er kort sagt en ny slags simkort, et elektronisk et af slagsen, som gør det gode gamle fysiske plastik simkort unødvendigt. Men ingen danske teleselskaber har understøttet teknologien, før nu. For nu melder teleselskabet 3 nemlig klar til eSIM.

eSIM giver muligheden for at gøre de nye iPhones til dual-SIM telefoner. Det gælder modellerne iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR. 

Test: Apple iPhone XR – Går ikke på kompromis

eSIM
De fire simkort standarder. Foto: Miui.com

3 nu også først med eSIM til iPhone

Det er ikke første gang at 3 er hurtige med eSIM, de var nemlig også først med eSIM til Apple Watch Series 3.

David Elsass, der er direktør for privatkundemarkedet hos 3, fortæller:

“Vi er enormt stolte over, at vi allerede nu kan give kunderne mulighed for at benytte sig af eSIM, når de bruger de nyeste iPhones. Innovation og ny teknologi er noget, vi vægter højt hos 3. Vi tror på, at eSIM kommer til at erstatte det fysiske simkort i løbet af de næste år, og derfor er det vigtigt for os at være så godt forberedte som muligt,”

Med eSIM til iPhone kan man have to telefonnumre i én telefon, hvilket giver mulighed for at have både privat -og arbejdsnummer i samme telefon. Med et enkelt tryk kan man skifte i mellem de to aktive telefonnumre på telefonen. Man kan selvfølgelig benytte begge kort samtidigt, så man får notifikationer på dem begge eller man kan vælge at bruge det ene kort til data. Man bestiller eSIM på 3’s hjemmeside. 

Læs også: Huawei går samme vej som Samsung med ny telefon