Ugen Der Gik Uge 9: Huawei P40 Pro, fokus på elbiler, spørgsmål & svar

I denne omgang af Ugen Der Gik er emnerne Huaweis kommende P40-serie, et større fokus på elbiler og hvordan man vælger det bedste teleselskab og abonnement.

Ugen Der Gik Uge 9: Huawei P40 Pro, fokus på elbiler, spørgsmål & svar

Det er blevet fredag og dermed tid til vores faste Web-TV indslag: Ugen Der Gik. I dette afsnit kommer vi bredt omkring. Vi tager et hurtigt kig på Samsungs nye Galaxy Z Flip og gør klar til testen af Galaxy S20 Ultra. Vi dykker mere ned i Huaweis P40-serie og gør klar til mere intenst at dække elbiler fremover. Som altid har vi udvalgt en række gode spørgsmål fra seerne.

Huaweis P40 Pro skal lokke med en god pris

Den 26. marts præsenteres Huawei P40-serie og der er selvfølgelig allerede masser af rygter om Pro-modellen. P-serien fokuserer på design og kamera, hvor den derudover henter dens hardware fra sidste års Huawei Mate 30 Pro. Rygterne tyder på flere megapixels og mere zoom, men det er nok nærmere manglen på Google-apps, der vil være hovedemnet. Højst sandsynligt kommer serien nemlig uden Google-apps og vil i stedet bruge Huaweis egen appbutik, AppGallery, som indtil videre har et meget begrænset udvalg af danskernes mest brugte apps. Steen og jeg er enige om, at en god pris på P40-serien skal friste forbrugerne.

Mobilsiden.dk og Mobil.nu er til stede ved præsentationen i Paris, hvor vi vil servere alle de spændende nyheder for jer.

Læs også: Huawei P40-serien præsenteres den 26. marts

Mere om elbiler på Mobilsiden.dk

Det er ikke et helt nyt emne på Mobilsiden.dk, men i 2020 kommer vi til at have et større fokus på de batteridrevne biler. Mobilsiden.dk vil blive klogere på elbiler og forhåbentlig kan vi også gøre jer klogere.

Vi kigger selvfølgelig på nye og kommende modeller, men har også fokus på rækkevidde, hurtigopladning og ladestationer i landet. Sammen med elbiler er det dermed naturligt med et større fokus på bilernes underholdningssystemer, såsom Android Auto, Apple CarPlay og ikke mindst Android Automotive. Vi kigger på elbilernes fordele og ulemper og giver gode tips til dem der overvejer at bytte benzin-bilen ud med en elbil.

Du kan vælge at se specifikke afsnit i videoen:

Kort nyt: 2:10
Huawei P40: 5:02
Elbiler:
9:37
Læserspørgsmål:
14:02
Find bedste teleselskab:
19:28

Stil spørgsmål til “Ugen Der Gik” og vind en Libratone-højtaler

I Ugen Der Gik-videoen udtrækker vi en vinder fra sidste uges store udvalg af gode spørgsmål, og sætter samtidig gang i en ny konkurrence. Stil os jeres bedste spørgsmål og deltag i konkurrencen om en lækker Libratone Zipp-højtaler. Den trækker vi lod om i næste uges Ugen Der Gik.

Husk at du kan abonnere på vores nye YouTube-kanal Teknofil. Ved at abonnere på kanalen bliver du automatisk gjort opmærksom på nye videoer fra Teknofil og så går du ikke glip af de fede konkurrencer.