Arlo Go 2 er et overvågningskamera med batteri og 4G

Arlo Go 2 er er et fleksibelt overvågningskamera med 4G, Wi-Fi og batteri, som denne gang har en langt mere fristende pris.

Arlo Go 2 er et overvågningskamera med batteri og 4G

Arlo har netop løftet sløret for næste generation af deres batteridrevne overvågningskameraer med indbygget forbindelse til et mobilnetværk. Arlo Go 2 kommer med indbygget 4G-forbindelse, Wi-Fi, plads til SD-kort, GPS og en meget mere fristende pris end forgængeren.

Skal man sætte et overvågningskameraer op, hvor der ikke er mulighed for hverken strøm eller Wi-Fi, så er der ikke et stort udvalg på markedet. Arlo har netop lanceret Arlo Go 2, som skal erstatte forgængeren Arlo Go. Et 100 procent trådløst overvågningskamera giver stor fleksibilitet og er ideelt til overvågning af områder som hus og hjem, båden, bilen, sommerhuset, byggearbejdsplads, friluftsvirksomheder, marine virksomheder – mulighederne er nærmest uendelige.

Læs også: Ny livestream sikkerhedsfunktion til Tesla rulles ud nu

Specifikationer på Arlo Go 2

Arlo Go 2 kan optage i fuld HD og kan let se om natten med integreret spotlys og nattesyn i farver. Optagelser kan blive gemt direkte på et MicroSD-hukommelseskort eller i skyen. Skal der gemmes i skyen, så kræves der dog et abonnement.

Der kan oprettes forbindelse til Arlo Go 2 med enten Wi-Fi eller 4G. Og er kameraet gemt godt af vejen, så kan man nemt finde frem til det med appen, da det har indbygget GPS.

Arlo 2 har indbygget mikrofon og højtaler, hvorved tovejskommunikation muliggøres. Der er også en indbygget sirene, som kan skræmme uventede gæster væk.

Det nye overvågningskamera er vejrbestandigt med en IP65-certifikation og batteriet kan oplades og udskiftes. Batteritiden kan variere, men Arlo oplyser omkring tre måneder over mobilnetværket og otte måneder over Wi-Fi.

Arlo Go 2 virker desuden med Google Home, Amazon Alexa og IFTTT.

Arlo Go 2
Arlo Go 2 kan se om natten, har indbygget spotlys, tovejskommunikation og sirene.

Pris på Arlo Go 2

En af de helt store ulemper ved det første Go-kamera fra Arlo var prisen. Med en vejledende pris over 400 dollars (eller omkring 3.200 kroner) blev mange skræmt væk. I mellemtiden har Google lanceret deres nye batteridrevne Nest-kameraer, som koster fra 1.499 kroner. Prisen på Arlo Go 2 er dog noget mere spiselig. Arlo oplyser en vejledende pris på 250 dollars. En dansk pris i stil med Googles Nest-kamera med batteri er at forvente. Arlo oplyser ikke hvornår Go 2 kommer til Danmark.

Se også: Test af kameraer og smart home