Arlo introducerer nye Secure og Secure Plus abonnementer

Arlo har introducerer nye Secure-abonnementer til deres overvågningskameraer - de skal være med til at gøre hjemmet mere sikkert.

Arlo introducerer nye Secure og Secure Plus abonnementer

Arlo slår sine folder inden for overvågningskameraer og de har netop introduceret nye Arlo Secure- og Arlo Secure Plus-abonnementer – de bliver et supplement til Arlos Smart-abonnement.

Arlo Secure-abonnementer skal sikre hjemmet endnu bedre

De månedlige abonnementer bruger kunstig intelligens til at gøre Arlos kameraer, projektører og dørklokker endnu mere præcise til at opdage trusler og lade boligejerne reagere hurtigere på en hændelse. Abonnementet beskrives også som det eneste kameraabonnement, der kan skelne mellem personer, pakker, dyr og køretøjer.

Udløs sirene fra mobilens låste skærm

Brugerne kan vælge, hvad de ønsker at få besked om, og kan slå detektering af ting fra, som de ikke ønsker. Det kan være med til at reducere antallet af advarsler om aktiviteter, der ikke udgør en sikkerhedsrisiko.

En ekstra tilføjelse, som de giver i forhold til normalt, er, at de har ubegrænset kameradækning.

Med Arlos kamera- og overvågningssystem kan brugerne se en preview-video af en hændelse og udløse sirenen fra den låste skærm på deres telefon. Der er skræddersyede muligheder som “ring til en ven”, så man kan få hurtigere hjælp, hvis der opstår en nødsituation.

Se også: Billige Simkort til det smarte hjem

Opbevar videoer i skyen i op til 60 dage

Med Arlo Secure-abonnementer kan man gemme videoer i skyen i den opløsning, de blev optaget i, så de kan bruges som bevismateriale, hvis det skulle blive nødvendigt. Videoerne opbevares i skyen i 30 dage. Ønsker man længere opbevaring, kan man udvide med 60 dages opbevaring med Arlo Secure Plus.

Videoer gemmes sikkert på europæiske servere med garanteret sletning af videoerne ved udløbet af den af brugeren valgte lagringsperiode. Og med avanceret kryptering er der en ekstra sikkerhed for, at boligejeren er den eneste person, der kan se de videoer, som han/hun optager.

Se også: Priser på overvågningskameraer

Tre måneder gratis abonnement

Alle Arlo-produkter vil omfatte en tre måneders gratis prøveperiode med et Arlo Secure-abonnement, hvorefter boligejerne kan vælge at tilmelde sig et Arlo Secure- eller Arlo Secure Plus-abonnement, når prøveperioden udløber.

Eksisterende SMART-brugere vil fortsat modtage den samme service, som de allerede har tilmeldt sig, men har altså mulighed for at skifte til et Secure-abonnement, hvis de ønsker det.

Se også: Nyheder om overvågningskameraer til det smarte hjem