Brugere klager: kritisk fejl i Googles Pixel kamera

En større fejl er begyndt at optræde i kameradelen på Googles roste Pixel og Pixel XL smartphones.

Brugere klager: kritisk fejl i Googles Pixel kamera

Google fik meget ros for kameradelen i deres nyeste Pixel-smartphones, men nu begynder et seriøst issue at melde sig hos visse brugere. Kamera-app’en kan, under visse omstændigheder, fryse og vise et forvrænget skærmbillede frem.

Problemet er tilbagevendende og kan kun fejlrettes ved et soft-reset af smartphonen.

Det er en Pixel-bruger, der på Googles supportforum først har rejst problemet den 27. oktober. Siden er flere brugere stødt til med samme issue.

Problemet synes kun at optræde i den internationale version af Google Pixel som er denne der forhandles herhjemme. Fejlen synes at være kædet sammen med svag netværksforbindelse – den forsvinder helt, hvis mobilen slås over til flytilstand.

Googles kommentar til problemet er indtil videre, at sagen bliver undersøgt, der er dog fortsat ikke kommet nogen form for software-opdatering til at afhjælpe problemet.

Se også:  Google Pixel endelig salgsklar i Danmark

Screenshot fra en ramt Pixel-smartphone

Det er dog kun et fåtal, der har oplevet det problematiske Google-kamera. I mobilsiden.dks testeksemplar, har der ikke været nogle issues at bemærke.

Kameraet i Google Pixel og Pixel XL har ellers høstet stor ros for sine glimrende fotoegenskaber. Ifølge fotospecialisterne fra DXOMark indeholder Pixel-serien det bedste mobilkamera de har testet til dato.

Se også:  DXOMark: Google Pixel har det bedste mobilkamera nogensinde

Opdateringer på sagen

Fortællingens videre forløb. mobilsiden fulgte op på historien. 1/12/2016 gik vi videre og publicerede nyheden om Android 7.0 Nougat – her er Huaweis opdateringsplaner – Den videre historie kan du læse her. Temaet lever stadig. Tjek de sidste nyheder om Smartphone..