Konceptbillede af Galaxy S11+ viser gigantisk bagkamera

Smartphoneproducenternes kamp om at have det største bagkamera er godt i gang. Passer disse konceptbilleder, så tager Samsung førertrøjen.

Konceptbillede af Galaxy S11+ viser gigantisk bagkamera

Vi har allerede fået et tidligt kig på både Samsung Galaxy S11e og Galaxy S11, der blandt andet viser nyt bagkamera-design og et centreret punch-hole. Billederne er blevet produceret af tipsteren OnLeaks og CashKaro, udfra de informationer de ligger inde med om den kommende serie fra Samsung. Denne gang er turen kommet til den største model i Galaxy S11-serien.

Udover samme hardware specifikationer som de to mindre modeller, blandt andet Exynos 990-chipsæt, så får 11+ angiveligt en 6,9 tommer 120Hz-skærm. Dens mål er opgivet til at være 166,9 x 76 x 8,8mm, hvilket gør den til Samsungs største flagskibsmodel nogensinde.

Samsung Galaxy S11+
Huawei Mate 30 Pro, iPhone 11 Pro og OnePlus 7T. Foto: OnLeaks

Kontroversielle kameradesigns

Vi har i år set mange kreative bud på bagkameraet i smartphones, nogle pænere end andre. Der er slet ingen tvivl om kameraets vigtighed, hvorfor producenterne forsøger at fremhæve dem. Huawei Mate 30 Pro, iPhone 11 Pro og OnePlus 7T er oplagte bud på dette.

Med et meget kontroversielt kameradesign vil Samsung også være med i legen, hvis man altså skal tro på billederne fra OnLeaks. På Galaxy S11e og S11 er kameradesignet til at leve med, men virker på S11+ ekstremt overdimensioneret.

PhoneArena skriver at Samsung Galaxy S11+ får hele fem bagkameraer, inklusiv den store 108 megapixel primære sensor, samt et nyt laserautofokus-system og helt op til 5x optisk zoom.

Her er konceptbillederne af Samsung Galaxy S11+:

Samsung Galaxy S11+
Konceptbillede af Samsung Galaxy S11+. Foto: OnLeaks

Hvad siger i til? Hot or not?