OnePlus: Sådan gør vi mobilkameraet bedre

Kameraet i mobilen er en vigtig del af mobiltelefonen - det ved også OnePlus. Nu deler de deres planer for hvordan de vil forbedre det.

OnePlus: Sådan gør vi mobilkameraet bedre

Der er vidst ingen tvivl om vigtigheden af kameraet i nutidens mobiltelefoner, der for hver generation ser forbedringer. Kameraerne er i dag så gode, at langt de fleste har droppet det lille kompakte kamera, og nogle endda spejlreflekskameraet, til fordel for mobilen. Mobilen klarer i dag både portrætbilleder med baggrundssløring, ultra vidvinkel, optisk zoom, makrofotografering og meget mere.

OnePlus er ikke ligefrem kendt for at have markedets bedste mobilkameraer, men har de seneste par år forbedret kvaliteten gevaldigt, og nu skal de altså være endnu bedre.

Læs også: Test af OnePlus 7T Pro

Sådan vil OnePlus forbedre mobilkameraet

OnePlus har netop afholdt deres “Open Ears” forum i New York, hvor producenten møder fans og tager imod ris, ros og ideer til forbedring af deres produkter. Her delte OnePlus deres tanker om mobilkameraet og hvordan de har tænkt sig at forbedre det. På videodelen vil OnePlus for eksempel forbedre ensartetheden mellem de tre linser, primær, ultra vidvinkel og telefoto, så der på eksponering, farve og hvidbalance ikke opleves så stor en forskel. Det vil blandt andet også blive muligt at skifte kameralinse under optagelse af video eller optage med to kameraer samtidig.

Se også: Sammenlign priser på OnePlus-telefoner

Kommer i fremtidige opdateringer

Mange af disse kameraforbedringer kommer i fremtidige softwareopdateringer, mens nogle udelukkende vil være til årets kommende modeller, OnePlus 8 og OnePlus 8T. De kommende modeller vil blandt andet få hurtigere lukketid, bedre autofokus og være bedre sikret mod rystelser. Længere ude i fremtiden kommer OnePlus med super stabilisering ved 4K-optagelser, natfunktion i video og meget mere.

Vil du gerne kigge nærmere på OnePlus’ udvikling af mobilkameraet, så tag et kig på deres forum her.

Læs også: OnePlus 8 læk: Det første billede af den