3 og OnePlus indgår eksklusivt samarbejde

Nu kan du købe de prisstærke OnePlus-telefoner - eksklusivt hos 3’s forretninger.

3 og OnePlus indgår eksklusivt samarbejde

Kinesiske OnePlus og teleselskabet indgår et eksklusivt samarbejde om at føre de prisstærke OnePlus-smartphones i Danmark. Det oplyser selskaberne i et fælles pressemøde i København.

Samarbejdet betyder, at du nu for første gang kan se og prøve OnePlus-mobilerne, inden du køber dem. Tidligere har danske OnePlus-entusiaster måttet ty til at købe telefonerne online via OnePlus’ hjemmeside.

Hos 3 er der begejstring over at kunne tilbyde en Smartphone, der tiltaler mobilentusiasterne. ”Vi har i forvejen over 3.000 OnePlus der,” siger David Elsass, 3’s direktør for privatmarkedet.

Se priserne for OnePlus 3T på Mobilpriser.dk

Det eksklusive samarbejde vil løbe frem til november i år, hvilket givetvis vil give 3 muligheden for at være den eneste danske teleudbyder med OnePlus 3T – og dennes afløser – igennem det meste af 2017.

Se også:  Læs vores anmeldelse af OnePlus 3T

OnePlus 3T vil være tilgængelig med en række abonnementer hos 3. Billigst bliver 64 GB-varianten med et Fri Tale 20 GB-abonnement med 3Deling og 3LikeHome for 99 kr. pr. måned i 30 måneder for telefonen. Ud over det løber abonnementet op i 200 kr. per måned inklusiv 6 måneders binding, hvilket svarer til en minimumspris på 4.270 kr. inkl. oprettelsesgebyr.

OnePlus 3T i enten 64GB eller 128GB kan bestilles fra 3’s hjemmeside i aften midnat, eller i forretningerne fra tirsdag den 21. marts.

Det er ikke første gang, at OnePlus indgår et samarbejde med en nordisk operatør. I Finland har OnePlus samarbejdet med den største lokale operatør, Elisa, hvor selskabets nyeste toptelefon, OnePlus 3 og 3T, længe har placeret sig på toppen blandt de mest solgte smartphones.

Igennem det meste af 2016 har OnePlus kunnet bryste sig af at være Finlands mest solgte smartphone.

Læs også: Læs vores store anmeldelse af OnePlus 3