3 også klar med ”Fri Tale” til erhvervskunder

Teleselskabet 3 på vej med tre nye erhvervsabonnementer fra 5. april – med fri tale til priser helt ned til 149 kroner per måned.

3 også klar med ”Fri Tale” til erhvervskunder

Teleselskabet 3 introducerer tre nye abonnementer til erhvervskunderne, fra fredag den 5. april, der ikke skal snydes for fri tale og masser af data. I slutningen af februar var 3 klar med ”Fri Tale”-abonnementer til privatkunderne, som det første teleselskab – og nu får erhvervskunderne også fri tale.

 – 3 lægger an til hysterisk priskrig

 – ”Vi ved, at fri tale er guld værd for vores erhvervskunder, for de fleste virksomheder sætter da heldigvis stadig pris på den personlige samtale. Og med fri tale i vores erhvervsabonnementer kan kunderne lægge alle bekymringer på hylden om løbske mobilregninger og administration og bare tale løs,” siger Jacob Hein Knudsen, direktør for erhvervsmarkedet i 3 Danmark, i en pressemeddelelse.

Dermed er der også for alvor fokus på fremtidens abonnementer, som består af fri tale og fokus er på data.

 – Fremtiden er fri tale og store datamængder

 – ”Dataforbruget er eksploderet i takt med, at vores kunder for alvor har taget smartphones til sig, og det er på data, vi skal differentiere os i fremtiden med attraktive abonnements-pakker og et stærkt netværk med fokus på bred dækning med høje hastigheder,” siger Jacob Hein Knudsen.

De tre nye abonnementer koster fra 149 kroner om måneden til 279 kroner om måneden eksklusive moms. Med i alle abonnementer er fri SMS/MMS samt adgang til 4G/LTE, hvis ens mobiltelefon understøtter dette, samt fri tale i Svergie.

 – 3-kunder får adgang til 4G LTE i Sverige – gælder ikke iPhone 5

Samtidig med lanceringen af de nye abonnementer, så relancerer 3 også deres ”3Omstilling”, der er 3’s mobile omstillingsløsning til virksomheder. Den nye 3Omstilling er 100 procent cloud-baseret.

Du kan læse mere om de nye abonnementer og 3Omstilling på 3.dk.