Activision tester controllerunderstøttelse til Call of Duty Mobile

Udover controllerunderstøttelse, arbejder holdet bag Call of Duty Mobile også på en række andre forbedringer til spillet.

Activision tester controllerunderstøttelse til Call of Duty Mobile

Call of Duty Mobile blev for nyligt lanceret til Android, og spillet blev hurtigt til et af de mest populære spil på mobilen. Mere end 100 millioner downloads blev det til på den første uge, hvilket understreger spilseriens popularitet.

Læs også: Call of Duty Mobile er ude til Android nu

Men som med de fleste lanceringer, efterlader Call of Duty Mobile spillerne med en række ønsker til forbedringer. Det største ønske blandt spillere er indtil videre controllerunderstøttelse, hvilket Activision nu arbejder på.

Call of Duty Mobile
Call of Duty Mobile byder blandt andet på en række velkendte baner fra konsolversionerne. Foto: Mobilsiden.dk

Én ting er, at mange spillere kender Call of Duty-serien fra konsoller, hvilket i sagens natur betyder, at de er vant til at spille med en controller. En anden ting er, at hvis man bliver opslugt af spillet, og spiller det i flere timer ad gangen, så kan det blive rigtig hårdt for fingrene.

Hos Mobilsiden er vi i fuld gang med en test af spillet, og en anmeldelse kommer senere på ugen, så vi kender til de problemer, der kan opstå ved at spille i længere tid. Først og fremmest bliver skærmen fedtet, hvilket bevirker, at fingrene ikke glider så let henover. Dernæst bliver nogle telefoner ret varme, hvilket i sig selv kan være ubehageligt men også gør, at man får svedige hænder, hvilket igen bidrager til en fedtet skærm. Så en controller vil bestemt være at foretrække.

Læs også: Nu kan du spille Playstation 4 spil på din Android-telefon

På sin Reddit-side har holdet bag Call of Duty Mobile nu bekræftet, at man arbejder på controllerunderstøttelse, dog uden en fast horisont for, hvornår en opdatering bliver implementeret. Det er efter eget udsagn vigtigt for Activision, at controllerunderstøttelse fungerer optimalt, før en opdatering ruller ud:

Vi tester i øjeblikket controller-support og ser på muligheden for at tilbyde denne funktion engang i fremtiden, men vi bliver nødt til at sørge for, at den er korrekt implementeret og afbalanceret.

Activision arbejder også på en række andre forbedringer af spillet, hvilket blandt andet inkluderer nye loginmuligheder, optimering af ydelse, og nye måder at anmelde spillere, der snyder. Her er der heller ingen tidshorisont for, hvornår opdateringerne bliver implementeret.