Android 8.0 Oreo til Wear udsendes i dag

Google er nu klar med en større opdatering til deres Android Wear styresystem til smartwatches.

Android 8.0 Oreo til Wear udsendes i dag

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Efter at have lanceret en betaversion af Android Wear i oktober, er søgegiganten nu klar med den endelige udgave af Android 8.0 Oreo baseret version af styresystemet Wear.

Opdateringen bliver udsendt i dag og vil gradvist blive rullet ud i de kommende dage og uger. Det oplyser Google Wear på deres Google+ side.

Blandt nyhederne i den nye opdatering er en stribe små, men nyttige, features såsom en finjustering af vibrationsstyrke, en revideret skærmlås som fungerer med fugtige fingre og andre små forbedringer som bedre organisering af notifikationer, forbedret driftstid og mere.

Den nye opdatering understøtter syv yderlige sprog: flamsk, tjekkisk, portugisisk, spansk (El Salvador, Paraguay, Honduras) samt engelsk (Nigeria).

Se også:  Ultimativ liste: De her smartwatch får Android Wear 2.0

Android Wear Oreo
Her er de største nyheder i Android Oreo til Wear. Foto: Google

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Hvornår og hvorvidt dit Wear-smartwatch får opdateringen afhænger af modellen. Her oplyser Google ikke hvilke modeller der kan regne med at modtage opdateringen.

En enkel LG Watch Sport har modtaget opdateringen. Føj gerne en kommentar nedenunder om mærke og model på dit smartwatch, hvis du har modtaget opdateringen.

Læs også:  Android Wear 2.0: Her er alle nyhederne

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni