Android P kommer måske allerede den 20. august

Næste store opdatering til Android, Android P, bliver måske allerede frigivet den 20. august.

Android P kommer måske allerede den 20. august

Det ser ud til at Google er ved at være færdige med at teste Android P, for ifølge @evleaks, så er der altså kun 17 dage til den endelige version bliver frigivet. Den 20. august skulle nemlig blive dagen, hvor Google officielt gør klar til at navngive Android 9.0 P. Hvad navnet bliver det kan du gætte med på her. En lille overvægt tror lige nu på, at navnet på Android P bliver Popcorn, men er stærkt efterfulgt af Pancake.

Læs også: Google Pixel 3 XL i “Clearly White” lækket


Den kære Evan Blass, @evleaks, lagde dette på Twitter i går:

Det betyder dog desværre ikke, at vi får de næste Google Pixel telefoner allerede nu. Ligesom sidste år så kommer de først senere på året, omkring oktober måned. Men noget af det der bliver spændende, at observere med Android P, er effekten af Project Treble. Project Treble skulle være løsningen på ekstremt langsomme Android opdateringer.

Android opdateringer Project Treble
Ideen med Project Treble. Foto: Googleblog.com

Mobiltelefoner som er født med Project Treble behøver ikke længere, at få opdateret deres kildekode af producenten, inden næste Android opdatering kan opdateres. Så forhåbentlig så kommer vi meget kort tid efter den 20. august til at se de første opdateringer rulle ud. Mange producenter har meldt ud, at de arbejder tæt med Google om Android P.

Læs også: Snart er det slut med langsomme Android-opdateringer