Asus garanterer: samtlige Zenfone 3 og 4 får Android O

Næste version af Googles styresystem vil være at få på både Asus’ eksisterende og fremtidige smartphones.

Asus garanterer: samtlige Zenfone 3 og 4 får Android O

Googles næste styresystem til smartphones, Android 8.0 og indtil videre kendt som Android O, vil være at få på Asus’ eksisterende og kommende serie af Zenfones.

I kølvandet på gårsdagens lancering af Zenfone 4-familien og dens seks medlemmer, garanterer Asus nu, at både Zenfone 3 og Zenfone 4 serien vil få den kommende Android O. Det skriver Asus i selskabets Zentalk-forum.

Med opdateringen vil Asus samtidig introducere en fjerde version af deres ZenUI-interface – et interface som selskabet lover vil blive enklere og mere intuitivt at bruge. Det bliver ’moderne og lækkert’, lover selskabet.

Se også:  ASUS lancerer hele seks nye Zenfone 4-smartphones

Asus android 0
Foto: ASUS.com

Ud over de nye Android O features vil ZenUI byde på performance-fordele. Her lover Asus et boost på mellem 34 og 61 procent i ydelse i stribe populære apps såsom Chrome, Facebook og Line.

Med opdateringen vil Asus samtidig holde mængden af bloatware i ave. I stedet for op mod 35 præ-installerede apps i dag, vil der kun være 13 af slagsen tilbage i forbindelse med opgraderingen.

Trækket er kærkomment, da netop interfacet viste sig at trække ned i mobilsiden.dks test af Asus’ toptelefon, Zenfone Zoom S.

Se også: Asus Zenfone Zoom S – Sejlivet kameramobil [TEST]

Asus’ garanti vil dog ikke blive indfriet så snart den næste Android udkommer. Den fastlagte tidsramme for de to Zenfone-seriers opdatering er fastsat til ’frem til andet semester i 2018’ – du kan derfor risikere at vente længe på at få glæde af den nye Asus-interface.