Avis: Samsungs Note 7-afklaring kommer denne måned

Om få uger vil Samsung sandsynligvis offentliggøre en rapport der forklarer hvorfor Note 7 lanceringen gik gå så galt.

Avis: Samsungs Note 7-afklaring kommer denne måned

Der skulle ikke gå længe efter, at Note 7 lanceringen gik op i røg, til at selskabet iværksatte en intern undersøgelse, for at afklare forløbet op til den katastrofale lancering.

Oprindeligt blev Note 7-batteriet udpeget som den kritiske komponent, der forårsagede brand og røgudviklingen fra mobilerne. Problemet viste sig at stikke dybbere, da anden runde Note 7 telefoner udstyret med andre batterier udviste samme brandfarlige tendenser.

Hvad der præcis forårsagede Note 7’s farlige varmeudvikling er ifølge den sydkoreanske avis JoongAng nu afklaret i en netop færdiggjort intern undersøgelse. Det skriver Reuters.com

Undersøgelsen har været undervejs længe, men vil offentliggøres i løbet af januar fastslår en unavngiven kilde til den sydkoreanske avis.

Se også:  Samsungs forklaring på Note 7-problemer er lige om hjørnet

Samsung har tidligere peget på, at det givetvis er kombinationen af forskellige faktorer der har været skyld i Note 7’s kritiske fejl.

Note 7 skandalen endte med at koste tech-giganten dyrt. Selskabet måtte i efteråret nedjustere den forventede indtjening med i alt 36 mia. kr. i tabt omsætning.

Læs også:  Fly forsinket efter utrolig dårlig Galaxy Note 7-joke