Beolit 17 – bedre, mere personlig lyd fra B&O PLAY

B&O PLAY lancerer opdateret Beolit 17. Det ikoniske design får bedre lyd og nye anvendelige funktioner.

Beolit 17 – bedre, mere personlig lyd fra B&O PLAY

B&O PLAY’s ikoniske Beolit er tilbage i en revideret udgave, Beolit 17, som nu afløser Beolit 12 og 15. Den ligner fortsat en eksklusiv brødrister, for det er selvsamme Cecilie Manz’s der står bag udseendet.

Selvom den udefra set ligner sig selv, er det nye, mere robuste, materialer Beolit 17 byder på. Top og bund er støbt i en ny type polymer, mens siderne byder på perleblæst aluminium. Øverst finder du B&O PLAY’s karakteristiske strop i kernelæder.

Beolit 17 er også styrket indvendigt, hvor en bedre pladsudnyttelse har givet plads til et større akustisk kammer samt en kraftig 240 Watts forstærker. Her lover B&O PLAY, at Beolit 17 vil kunne fylde selv større rum med Bang & Olufsens signaturlyd.

Se også:  B&O Play lancerer nyt stilrent headset: Beoplay H4

Beoplay Beolit 17
Foto: www.beoplay.com

Connect-knap giver nye muligheder

Med opdateringen disker Beolit 17 op med flere brugertilpassede funktioner der gør højtaleren mere anvendelig i hverdagen.

Disse styres igennem knappen ’Connect’ og giver følgende praktiske features:

  • Alarm: Du kan indstille en alarm i Beoplay-appen, der vil vække dig med en af to mulige B&O PLAY-alarmtoner eller den sidst afspillede sang på din smartphone. Tryk én gang for at snooze og to gange for at deaktivere alarmen.
  • Forbind: For nem adgang til musik kan du bruge connect-knappen, der med det samme afspiller den sidst afspillede sang på din smartphone.
  • Betjening: En simpel funktion, der lader dig afspille eller pause musikken ved blot at trykke én gang på tilslutningsknappen. Ved to tryk skifter du til næste sang.
  • ToneTouch: Opsæt Beoplay app’en til at afspille din favorit ToneTouch-indstilling.

Læs også:  Beoplay A2 Active lanceret – den holder til mere

Pris og tilgængelighed

Beolit 17 får dansk debut i dag til en vejledende pris på 3.799 kroner.

Den udkommer i to farver: matsort samt sølv/beige hos udvalgte forhandlere og beoplay.com.

Se også:  B&O PLAY BEOLIT 15: en fryd for sanserne [TEST]