Beoplay E8 – superb lyd helt fri for ledninger

Med Beoplay E8 byder danske B&O PLAY ind med sit eget helt trådløse headset.

Beoplay E8 – superb lyd helt fri for ledninger

Danske B&O PLAY lancerer i dag deres første bud på et helt trådløst headset: BeoPlay E8.

Selskabets karakteristiske skandinaviske designrødder og kvalitetsfornemmelse er igen at finde i et minimalistisk design der forener lækre materialer som læder og aluminium med selskabets know-how indenfor trådløs lyd.

”Beoplay E8 er designet til alle, som ønsker fuldstændig trådløs frihed og en førsteklasses oplevelse inden for lyd og design. De er designet til at sidde smukt i øret, som et diskret og stilrent tech-statement, og så kommer de med en lyd som er sprød og præcis i sin gengivelse”, siger CEO i B&O PLAY John Mollanger.

Læs også:  Beoplay E4: Stilfulde øretelefoner med aktiv støjreduktion

Beoplay e8
Foto: www.beoplay.com

Betjening i første klasse

Med Beoplay E8 satses der på enkel og intuitiv betjening, hvor brugeren hurtigt får adgang til headsettets funktioner såsom afspilning af musik, skiften mellem numre, opkald samt aktivering af stemmekontrol og Transparency Mode. Sidstnævnte gør det muligt at vælge, hvor meget af omgivelsernes støj der skal filtreres fra af den aktive støjreduktion.

Batteriet ombord rækker til 4 timers afspilning, hvorefter opladningen foregår via det medfølgende ladeetui. Etuiet kan i sig selv oplade headsettet to ekstra gange, så du i alt kan få op til 12 timers trådløs lyd ud af det fikse headset.

Læs også: Beoplay P2 – så meget lyd på så lidt plads [TEST]  

Beoplay e8
Foto: www.beoplay.com

Bang & Olufsen lyd

Hver øretelefon i Beoplay E8 lyd rummer et 5,7mm stor full-range driver der via NFMI teknologi og Bluetooth 4.2 der skal sikre optimal lydkvalitet.

Selve headsettet er tunet af moderselskabet Bang & Olufsens lydspecialister for at opnå den fyldige og detaljerede lyd der kendetegner det ikoniske danske mærke. Resulatet bliver en lyd i topklasse, forsikrer B&O PLAY’s Global Product Manager, Libor Matus:

”Når man designer øretelefoner, stræber man efter at ramme den perfekte balance mellem størrelse, ergonomi og lydkvalitet. Jo flere funktioner man vil inkludere, des mindre plads efterlader det til de komponenter, der er essentielle for reproduktionen af lyd. Gennem adskillige iterationer i designprocessen har vi formet rummet i Beoplay E8 for at integrere de komponenter, der leverer den bedste lyd og kvalitet. Kombineret med mere end 90 års erfaring i tuning af lyd, er det lykkes os at skabe et helt igennem fantastisk lydbillede”.

Læs også:  Beolit 17 – bedre, mere personlig lyd fra B&O PLAY

Beoplay e8
Foto: www.beoplay.com

Pris og tilgængelighed

Beoplay E8 kan forudbestilles allerede nu hos B&O PLAY’s hjemmeside til den vejledende pris på 2.299 kroner. Headsettet fås i to farver: ’Black’ og ’Charcoal Sand’.

Headsettet vil få salgsdebut i Bang & Olufsens forretninger samt tredjepartsforhandlere fra den 12. oktober 2017.

Skulle et af ørepropperne blive væk, kan disse købes separat til 949,- kroner, mens ladeetuiet kan generhverves til 749,- kroner.

Læs også:  Beoplay H5: Prøv dem før du køber dem! [TEST]