B&O PLAY lancerer den kompakte Beoplay P6

Så er der nyt fra danske B&O PLAY, som er klar med en ny, bærbar Bluetooth-højttaler med sædvanlig lyd i høj kvalitet.

B&O PLAY lancerer den kompakte Beoplay P6

Danske B&O PLAY løftede i går sløret for en ny, bærbar og kompakt Bluetooth-højttaler, som er designet af Cecilie Manz – kvinden bag en stor del af B&O PLAY-højttalernes design. Den nye Beoplay P6, som den hedder, er det seneste bud fra den danske Struer-virksomhed på en bærbar højttaler med lyd i høj klasse.

Læs også: Beoplay E8 – superb lyd helt fri for ledninger

Højttaleren måler 17 x 13 x 6,8 cm og er dermed forholdsvis nem at tage med sig. Den er naturligvis udført i aluminium, og så er der anvendt en læderrem, som minder om den, der er i flere af de andre højttalere fra B&O PLAY. Aluminiumsdesignet er tilmed vand- og støvafvisende, så du behøver ikke at være bange for, at den får lidt vand.

Betjeningen af højttaleren kan foregå på knapperne på toppen af højttaleren, som er fræset ind i metalkonstruktionen. Beoplay P6 har også en såkaldt OneTouch-knap, som kan aktivere enten Google Assistent eller Siri på din smartphone. Knappen kan også bruges til andre funktioner, som man selv kan vælge i Beoplay-appen.

BO PLAY Beoplay P6
Foto: BO PLAY

360 graders højkvalitetslyd

Selv om man kan bruge lang tid på designet, er det trods alt lyden, der er det vigtigste, og her skuffer Beoplay P6 ikke – i hvert fald ikke på papiret. Den præcis 1 kilo tunge højttaler byder nemlig på 360 graders Bang & Olufsen Signature Sound, som ikke umiddelbart siger meget, men er et udtryk for, at Beoplay P6 byder på sædvanlig lyd i høj kvalitet.

Nærmere bestemt leverer Beoplay P6 en samlet spidseffekt på hele 215 W. I den kompakte højttaler er der en såkaldt klasse D-basenhed på 36 W samt to klasse D-fuldtoneenheder hver på 30 W.

Med den lille Beoplay P6 er der altså udsigt til lyd i høj kvalitet – som man kender det fra B&O PLAY.

BO PLAY Beoplay P6
Foto: BO PLAY

Beoplay P6: Pris og tilgængelig

Den nye Beoplay P6 fra B&O PLAY kan købes hos udvalgte forhandlere og på beoplay.com fra mandag den 23. april. Den koster 2.999 kroner og kan købes i farverne Black eller Natural.

Prismæssigt placerer den sig altså lidt over Beoplay A2 Active, som koster 2.799 kroner, og som også har 360 graders lyd og er vand- og støvafvisende ligesom den nye Beoplay P6. Hvordan lyden så er i den nye højttaler, vil vi på Mobilsiden snart kunne fortælle nærmere om, da vi tester højttaleren inden længe.