Bose lancerer trådløse QuietControl 30 og QuietComfort 35

Specialisterne i støjreduceret lyd lancerer trådløs opdatering til den roste QuietComfort-serie: QC30 og QC35.

Bose lancerer trådløse QuietControl 30 og QuietComfort 35

God lyd kræver gode hovedtelefoner, men det lyder bedst, når omverdenens støj og larm lukkes ude. Det er opskriften bag Boses anmelderroste serie af QuietComfort høretelefoner med aktiv støjreduktion.

I seriens nyeste inkarnation QuietComfort 30 og 35 bygger Bose videre på kvaliteterne og introducerer samtidig trådløs teknologi, og sikrer derved mere frihed til at nyde tonerne.

Begge er også mere praktiske i hverdage, med indbygget NFC til parring og features som fjernbetjening af opkald og meddelelser samt nummervisning.

Hos Bernice Cramer, General Manager hos Bose Wireless Headphones er der ingen tvivl, Bose er bedst når det handler om lydkvaliteten: “Ligesom med QuietComfort hovedtelefonerne er QC30 og QC35 langt foran resten af markedet. ” fremhæver Bernice Cramer i en pressemeddelelse.

Se også:  Få lækker BeoPlay-lyd til lavpris [MOBILDEAL]

Bose QuietComfort 35

Størst og mest effektiv bliver around-ear headsettet QC35 som råder over mikrofoner både inde i og uden for ørekopperne for at sikre maksimal støjreduktion.

Signalet reduceres for støj på en brøkdel af et millisekund, og det gør at larmen fra bilen, flyveren eller gadearbejdet effektivt lukkes ude.

QC35 har et indbygget genopladeligt litiumsbatteri der levere op til 20 timers drift, og rækker dermed til selv den længste flyvetur.

Bose QuietComfort 35 får debut i juni og kan forudbestilles allerede i dag til vejledende 3.149 kroner.

Læs også:  BeoPlay H7 – komfortabel læderstue [TEST]

Bose QuietComfort 35
Bose QC35. Foto: Bose

Bose QuietControl 30

Søger du en mere kompakt løsning er QC30 et distillat af Boses ekspertise inden for kompakt vellyd.

Bose QuietControl er af i det kompakte in-ear format og giver nye muligheder for at vælge i hvor høj grad omverdens larm skal lukkes ude.

Dermed kan du selv vælge hvorvidt noget af støjen skal passere, eksempelvis under løbe eller cykelturen hvor omgivelserne kan være vigtige eller hvorvidt fly- eller bilstøjen helt skal tones ned.

QC30 leverer en driftstid på op til 10 timer og kommer med Boses StayHear ørepropper der minimerer ømheden ved længere lytteseancer.

Bose QuietControl 30 debuterer i handlen i september til vejledende 2.599 kroner.

Læs også:  Bose Soundlink III: En ulv i fåreklæder [TEST]

Bose QuietControl 30
Bose QC30. Foto: Bose