Call of Duty Mobile er ude til Android nu

Call of Duty er nu ude til mobilen, med en række velkendte baner og spiltyper.

Call of Duty Mobile er ude til Android nu

First person shooter-spil er efterhånden ultrapopulære. Ikke mindst til telefoner, hvor spil som Fortnite og PUBG har oplevet massiv succes med deres mobile versioner. At større spiltitler efterhånden bliver hyppigere på telefoner ses også tydeligt hos producenterne, der efterhånden laver flere og flere gaming-telefoner. Her kan blandt andre nævnes ASUS Rog Phone og Razer Phone.

Sådan tilsluttes Xbox One eller PS4 controller til din telefon eller tablet

Nu har endnu et skydespil fundet vej til den mobile platform, og der er ikke tale om et hvilken som helst spil. Call of Duty ligger helt oppe blandt de mest populære spil, på tværs af alle platforme, og er altså nu også at finde til Android.

Artiklen fortsætter efter galleriet…

Call of Duty Mobile
Foto: Mobilsiden.dk

Spillet byder på klassiske spiltyper, der blandt andet tæller Free-For-All, Team Deathmatch, Frontline, Hardpoint, Domination og Battle Royale. Derudover foregår spillet i velkendte baner, ligesom fans af spilserien vil kunne genkende de forskellige karakterer og våben, som i øvrigt både skal låses op og opgraderes ved at spille spillet – selvfølgelig.

Læs også: Her er alle spillene til Google Stadia

Styringen er meget standard for den type mobilspil, det eneste man faktisk selv behøver er at styre og sigte. Alle skud bliver affyret automatisk så snart man har en modstander på kornet. Man kan dog stadig vælge en mere avanceret styring, hvor man også selv kan styre, hvor mange salver man får sendt afsted.

Call of Duty Mobile
Foto: Mobilsiden.dk

Spillet kan downloades via Google Play-butikken på diverse Android-enheder. Spillet kræver minimum 2GB RAM og omkring 1,6GB lagerplads. Som nævnt kan våben og de forskellige opgraderinger oplåses ved at spille spillet, uden nogen former for betaling. Men som sædvanligt er det også muligt at købe sig til eksempelvis bedre våben.