CBB lancerer stærkt kampagnetilbud med masser af data

I et fødselsdagstilbud lancerer CBB nu en pakke, hvor du for 109 kroner får rigeligt med tale og masser af data. Læs mere om tilbuddet her.

CBB lancerer stærkt kampagnetilbud med masser af data

Konkurrencen blandt teleselskaberne i Danmark er benhård, og hele tiden forsøger de forskellige selskaber at lancere nye kampagner og tilstødende services til abonnementerne for at adskille sig fra konkurrenterne.

Nu er CBB, der er Telenors lidt billigere selskab, nu klar med et kampagnetilbud i forbindelse med deres fødselsdag, og her er der tale om et abonnement til en god pris og med meget af det, som de fleste kunder efterspørger, nemlig masser af data.

Se også: Slut med taletidskort hos Telenor og CBB

Det nye tilbud lyder på 10 timers tale og hele 30 GB data for kun 109 kroner om måneden. Således er det tale om et af de abonnementer, hvor du får flest data for pengene.

Udover tale og en god portion data, så får du med abonnementet også gratis tale til andre CBB-kunder, gratis dataforbrug i Facebook appen samt fri SMS og MMS.

En ting man naturligvis skal have for øje er, at der med dette abonnement ikke er inlkluderet nogle ekstra tjenester som f.eks. musiktjenesten Tidal, der ellers er at finde i mange andre af CBBs pakker.

Læs også: Tjeep: Nyt teleselskab lover Danmarks billigste abonnementer

I de seneste år har vi generelt set en masse af disse discount-selskaber poppe op, og senest var det det nye selskab, Tjeep, som kom frem på den danske scene. Med deres ankomst proklamerede de, at de er Danmarks billigste selskab, hvilket vores undersøgelse faktisk også kunne bekræfte.

Det nye tilbud fra CBB er dog billigere pr. GB data, så hvis du vil have store mængder af dette, ja så kan det være, du skal tage et kig nærmere på deres side her.