Den lilla OnePlus 6T er officielt lanceret i Kina

OnePlus 6T Thunder Purple er blevet lanceret i Kina, under et officielt launch event.

Den lilla OnePlus 6T er officielt lanceret i Kina

Salget af OnePlus 6T starter idag. I sidste uge blev telefonen offentligjort i to sorte varianter og vi kunne fortælle, at også en lilla variant var blevet spottet på Amazon.

Se også: Video: Vi pakker OnePlus 6T ud

I går blev den lilla version med navnet, Thunder Purple, officielt lanceret i Kina. Den kinesiske smartphoneproducent har foretrukket det hjemlige marked til at starte med, men det betyder ikke, at vi ikke får telefonen til Danmark.

OnePlus 6T Thunder Purple
Sådan ser den lilla OnePlus 6T ud.

Vi skal lige slå fast med det samme, at Thunder Purple kun er anderledes i farven. Hardware og resten af designet er fuldstændig identisk med de sorte varianter af OnePlus 6T. Det er samme Snapdragon 845 chipset, in-display fingeraftryksscanner og batteri man finder i alle tre 6T-varianter. Med hensyn til hukommelse, så kommer Thunder Purple med 8 GB RAM og 128 GB intern lagerplads.

Læs også: Test af OnePlus 6T – Mindre notch, større skærm

Eftersom den endnu kun er lanceret i Kina, kender vi kun prisen på den lilla OnePlus i renminbi. 3.599 yuan skal der punges us, i Kina, hvis man vil have fat i telefonen, hvilket direkte omregnet giver cirka 3.400 danske kroner. Hvis OnePlus 6T Thunder Purple kommer til Danmark, ender prisen nok omkring 4.499, hvilket stemmer overens med prisen på 8 GB-versionen af de sorte varianter.

Og nej, det kan ikke anbefales at importere en kinesisk version. I Kina kører telefonen nemlig med noget der hedder Hydrogen UI, hvilket er et styresystem specifikt udviklet til det kinesiske marked, helt uden en eneste Google-funktion.