DJI Osmo Mobile 2 bliver en must-have til mobilvideo

DJI Innovations lancerer den ekstremt prisvenlige Osmo Mobile 2 - en gimbal der giver dig flotte, flydende videooptagelser.

DJI Osmo Mobile 2 bliver en must-have til mobilvideo

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Vil du give dine videooptagelser på mobilen et løft, er en gimbal en oplagt upgrade, da disse holder mobilen i ro, mens du optager. Største hurdle for deres udbredelse hidtil har dog været prisen, det gør kinesiske DJI om på, med deres prisvenlige Osmo Mobile 2.

I deres nye gimbal barberer drone- og kameraproducenten næsten 60 pct. af prisen i forhold til forgængeren, med en debutpris på 129 amerikanske dollars mod 299 tidligere. Omsat til danske kroner lder prisen på omtrent 800 danske kroner – vel at mærke før eventuel told og afgifter.

Se også:  DJI Mavic Pro – 4K-dronen der kan følge dig overalt

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Nye features og nyt batteri

Osmo Mobile 2 minder om sin forgænger til forveksling, den opereres på samme måde via et joystik på grebet og via DJI’s dedikerede app. Stabiliseringen foregår fortsat over tre akser, hvor gyroskoper og snedig elektronik sammen korrigerer for dine hænders rysten – med smooth optagelser til følge.

Her og der har DJI dog opdateret sin gimbal med blandt andet en ny portræt-funktion, hvor mobilen kan optage på højkant. Det bliver samtidig lettere at montere telefonen med en ny fjedermount samt et 1/4″ gevind.

En potentiel downgrade er, at batteriet ikke længere kan skiftes ud på Osmo Mobile 2. Det gør DJI dog bod på, ved at tilbyde en lang driftstid på 15 timer mod de ca. 4 timers drift tidligere. Opladning kan også foregå på farten via et USB-stik.

Osmo Mobile 2 måler 72 x 113 x 295 mm og vejer i alt 485 gram, mens den understøtter de fleste smartphone med op til 85mm i bredden.

DJI Osmo Mobile 2 får debut i februar måned, med forudbestilling fra den 23. januar.

Læs også:  SELFLY: Dette mobilcover er også en drone

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Seneste nyt om Mobilabonnement & telefoni