evleaks deler knivskarpt billede af OnePlus 5T

Twitter-tipsteren er ude med det hidtil skarpeste billede af den kommende OnePlus 5T.

evleaks deler knivskarpt billede af OnePlus 5T

Afsløringen af OnePlus 5T nærmer sig med hastige skridt, og der begynder gradvist at dukke flere og flere billeder op.

Læs også: Rygte: OnePlus 5T får OLED-skærm fra Samsung

Nu er Twitter-tipsteren evleaks – også kendt som Evan Blass – endnu en gang på banen med et pressefoto af den kommende OnePlus 5T. I et tweet har han delt billedet, hvortil han skriver:

”Den øverste halvdel af OnePlus 5T (2,5T? Ha),” har tipsteren skrevet i tweetet.

På billedet ses, som evleaks også selv skriver i tweetet, kun den øverste del af telefonen, men det fortæller os stadig en hel del. Først og fremmest stemmer billedet fuldstændig overens med de billeder, der tidligere er blevet lækket dels af OnePlus 5T og af Oppo R11s, som den ventes at blive baseret på.

Læs også: Er dette de første billeder af OnePlus 5T?

Formfaktoren ser ud til at være meget lig den i OnePlus 5 – altså en metalramme med bløde kanter og runde hjørner. Knapperne er også fortsat placeret, som de sidder på OnePlus 5. Den helt store forskel er altså skærmpanelet, som er blevet et næsten kantfrit et af slagsen.

OnePlus 5T
Her ses et tidligere lækket billede af OnePlus 5T. Foto: Androidauthority.com

6″ kantfri skærm og nyt dualkamera

Rygter går på, at OnePlus har opgraderet skærmstørrelse fra 5,5” til 6”, mens opløsningen fortsat er Full HD. Da skærmen nu næsten går fra top til bund, er den blevet noget mere aflang, præcis som det ses med andre topmodeller såsom Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10 Pro, LG V30 og Apple iPhone X. Skærmen i OnePlus 5T har med andre ord et 18:9-format, og det giver 2.160 pixels i højden og de sædvanlige 1.080 pixels i bredden.

OnePlus’ grundlægger har for nyligt delt et tweet, som kraftigt antyder, at OnePlus fortsætter med at få leveret sine OLED-skærme fra Samsung. Tweetet kommer efter Google har oplevet store problemer med de OLED-skærme, som LG leverer til Googles Pixel 2 XL-mobil.

Billedet fra OnePlus 5T giver også en bedre idé om, hvilket baggrundsbillede OnePlus vil bruge i markedsføringen af telefonen. Der er tale om et abstrakt billede ligesom i OnePlus’ tidligere telefoner, men nu med orange og turkise farver. Disse farver stemmer helt overens med det baggrundsbillede, der svagt kunne anes på et lækket billede for en uge siden.

Læs også: OnePlus 5T spec-læk: Bedre kamera, større skærm og batteri

Af hardware vil OnePlus 5T byde på samme Snapdragon 835-processor med enten 6 GB RAM og 64 GB lagerplads eller 8 GB RAM og 128 GB lagerplads som i OnePlus 5. Batteriet bliver på 3.450 mAh og dermed 50 mAh større, mens opløsningen på begge sensorer opgraderes fra 16 til 20 megapixel. Blænden ændres dertil fra f/1.7 til f/1.6 i den primære sensor, hvilket bør give et lidt større lysindtag i mørke omgivelser. Telefonen leveres desuden med Android 8.0 Oreo.

Afsløringen af OnePlus 5T finder efter alt at dømme sted den 16. november. Det er i hvert fald den dato, som er at finde på materiale fra handelsgiganten Amazon.