Få Android L allerede i dag

Tør du vove pelsen, så kan du allerede i dag prøve Android L på din Nexus enhed

Få Android L allerede i dag

Android L er netop blevet lanceret på Google I/O, og der er så mange lækkerier, at mobilsidens chefredaktør, Niels, skulle begrænse sig, ved at lave en top 5.

Læs også: Her er de 5 vigtigste nyheder i Googles nye Android

Vil du opleve nyhederne på egen hånd, så kan du netop nu hente Android L, hvis du har en Nexus 5 eller Nexus 7 (2013, WiFi). Men vi må advare om, at det kun er for folk med hår på brystet og dem, som ikke græder, når man mister al sin data, fordi man ikke har taget backup.

Android L er stadig i udviklingsstadiet, så der vil helt sikkert være en masse fejl, og det er ikke nødvendigvis en behagelig oplevelse at installere Android L, før Google mener at opdateringen er klar.

Derudover må vi også advare om, at garantien ryger, hvis du opdaterer. Så hvis det går galt, er der ingen kære mor.

Vil du alligevel vove pelsen, så skal du følge instruktionerne på denne side. Mens du læser instruktionerne, kan du hente selve image-filen, som du skal bruge til installationen, fra dette link.

Mobilsiden og undertegnede fraskriver sig ethvert ansvar. Opdateringen er stadig i udviklingsstadiet, og selvom det forhåbentlig ikke sker, så kan opdateringen eller selve opdateringsprocessen resultere i en død eller halvdefekt Nexus enhed.