Fem skarpe poker tips til begyndere

Den nye og uerfarne pokerspiller kan i starten føle, at det hele er lidt overvældende. Online poker er dog mere lige til, end de fleste tror.

Fem skarpe poker tips til begyndere

Den nye og uerfarne pokerspiller kan i starten føle, at det hele er lidt overvældende, da det hele lige pludselig er blevet alvor. Der er dog ingen grund til at gøre det mere kompliceret og alvorligt end højst nødvendigt, da online poker er mere lige til, end de fleste tror.

Alene dét, at du læser denne artikel, viser, at du rent faktisk er interesseret i at få den bedste start og den bedste spiloplevelse, og det er et godt tegn. Det giver dig nemlig de bedste forudsætninger for at få succes med dine pokeraktiviteter.

1. Undgå at kaste dig over komplicerede strategier

Bruger du tid på research, så vil du erfare, at der findes rigtigt mange forskellige strategier – nogle mere lovende end andre. Føler du dig fortsat ikke hundrede procent fortrolig med spillet, så bør du holde dig til det simple i stedet for at teste forskellige strategier. Det kan du nemlig altid gøre på et senere tidspunkt, hvor du føler dig mere tryg.

2. Følg godt med (og undgå forstyrrelser)

Du skal som ny pokerspiller sørge for at følge ekstra godt med, da du selvsagt kan få meget ud af at iagttage dine modstandere hele tiden. Lader du dig forstyrre af fjernsynet, radioen eller mobilen, så vil du helt automatisk miste fokus fra pokerspillet, og det kan koste dig dyrt.

Det er derfor en god idé at holde fokus på spillet og intet andet. Dette tip er også henvendt til mere erfarne pokerspillere.

3. Brug en simpel odds-beregner

Spiller du Texas Hold’em, og kunne du godt tænke dig at beregne dine odds i enhver given situation, så kan du bruge en simpel odds-beregner. Du tænker måske, at sådan en beregnerkoster en formue at bruge, men nej, du kan bruge beregneren ganske gratis.
Der er altså ingen grund til ikke at benytte sig af beregneren.

4. Tab og vind med samme sind

Det er meget muligt, at du hader dette ordsprog, men det er ikke desto mindre vigtigt, at du kan tåle at tabe. Du kan nemlig ikke vinde hver gang, hvorfor nederlag ikke bør skræmme dig.

Accepterer du nederlag, og formår du ovenikøbet at lære af dine fejl, så har du potentialet til at blive en dygtig pokerspiller.

5. Tålmodighed er nøgleordet

Det er en kendsgerning, at poker ikke er et spil, som er henvendt til utålmodige personer, datålmodighed som bekendt er et vigtigt nøgleord.
Bliver du utålmodig midt i et spil, så vil du blive tilbøjelig til at gøre noget, som du fortryder på et senere tidspunkt.
Din utålmodighed vil nemlig påvirke din fornuft og dømmekraft.