Fitbit lancerer Alta HR – diskret og funktionsrig tracking

Fitbits lille og stilfulde Alta HR fitness-tracker holder styr på alt fra træningspas til søvnmønstre.

Fitbit lancerer Alta HR – diskret og funktionsrig tracking

Sidste års Alta-tracker får nye funktioner med introduktionen af opdateringen Alta HR. Nu kan den holde trit med pulsen – ud over at holde styre på tilbagelagte skridt og kalorieforbruget.

Udseendet er næsten identisk med sin forgænger, men vender du det diskrete armbånd om, vil du se at den gemmer på en ’PurePulse’ optisk pulsmåler til at tracke pulsen i ny og næ. Når træningen ellers er i gang, kan den samtidig monitorere hvilke pulszoner dit træningspas befinder sig i.

Den pulsmåler der findes i Fitbit Alta HR er samtidig tunet til at fylde mindst muligt, hvilket gør trackeren 25% slankere end Fitbit Charge 2.

Se også:  Fitbit investerer løs: opkøber eksklusiv konkurrent

Fitbit Alta HR
Foto: fitbit

Stor søvn-update til Fitbit-brugere

Med Alta HR introducerer Fitbit automatisk tracking af din søvn så du kan opnå bedre nattesøvn.

Her holdes der øje med dit søvnforløb med en såkalt ’sleep så du får mulighed for at vurdere kvaliteten af din søvn og få redskaber til at forbedre den.

“Alta HR og de nye søvnfunktioner vidner om vores fortsatte fokus på at udvikle innovativ teknologi, som leverer dybere indsigter, der hjælper brugerne med at handle og forbedre deres sundhed,” siger James Park, CEO og medstifter af Fitbit.

”Det, at vores PurePulse pulsteknologi er blevet gjort mindre, åbner op for nye muligheder for de næste generationer af enheder. Vores fremskridt inden for søvn giver millioner af brugere over hele verden et uvurderligt indblik i søvnen, der tidligere kun kunne opnås gennem dyre tests i laboratorier.”

Læs også:  Farvel til Pebble – Fitbit tager nu officielt over

Forsalget er startet

Fitbit Alta Hr kan forudbestilles fra i dag af på fitbit.com til vejledende 1.199 kroner. Fitbit Alta HR får bred salgsdebut i Danmark i løbet af april måned.