Første billede ude: Sony forsøger sig med nyt design

Spionfotos Xperia XZ2 Compact er ude med indikationer om, hvad der bliver Sonys nye designkurs.

Første billede ude: Sony forsøger sig med nyt design

Sony har længe holdt fast i, hvordan en sony-mobil skulle skæres. Det var skarpt og kantet – en formel der har karakteriseret sony-telefon i godt et halvt årti.

Fem år er dog laaang tid i smartphone-branchen, hvorfor Sony nu synes at være opsat på at forsøge sig med en ny formgivning i selskabets telefoner.

Første bevis på den nye designkurs er nu at spotte i et lækket billede fra Xperiablog.net, af hvad der formodes at være en Xperia XZ2 Compact. Modsat tidligere, synes Sony nu at foretrække et mere pudeformet ydre, hvor bagsiden krummer og slutter ned i nogle afrundede metalsider.

Den kompakte mobil ser ud til at få et display der fylder godt på fronten, mens den sidemonterede fingeraftrykslæser er flyttet til bagsiden. Mobilen ser ud til at blive mere buttet end den afgående XZ1 Compact, hvilket forhåbentligt vil levne plads til et endnu større batteri.

Læs også:  Sony teaser for MWC-event den 26. februar

Sony Xperia XZ2 Compact
Sony Xperia XZ2 ser ud til byde på meget bløde kurver for en Sony-telefon. Foto: Xperiablog.net

Udseendet minder lidt om eksisterende Nokia-designs, men det passer samtidig med gårsdagens sony-teaser, som netop dropper hints om en blød, kurvet designs.

Hvad Sony officielt vil præsentere, bliver offentliggjort mandag morgen ved MWC-messen i Barcelona, hvor selskabet vil løfte sløret for sin forårskollektion til et presseevent.

Se også:  Sony Xperia XA2 – godt håndværk [TEST]