Gorilla Glass introducer SR+: Skræddersyet til wearables

Gorilla Glass passer på millioner er smartphones verden over, men med det helt nye materiale SR+ vil de nu også sikre dit smartwatch mod slag og skrammer.

Gorilla Glass introducer SR+: Skræddersyet til wearables

I dag kunne Corning, producenten af det ikoniske Gorilla Glass, som beskytter utallige smartphones verden over, præsentere et helt nyt og, i deres øjne, banebrydende produkt.

I en pressemeddelelse introducerede Corning i dag det nye Gorilla Glass SR+, som er målrettet smartwatches og andre wearables og tilbyder endnu bedre beskyttelse fra stød, slag og skrammer. Alt dette samtidigt med at det bevarer fleksibiliteten, touch-følsomheden og den optiske kvalitet.

Ifølge folkene bag Gorilla Glass, så viste SR+ 70 procent bedre beskyttelse mod slag og 25 procent bedre håndtering af skærm-refleksion end sine konkurrenter. SIdstnævnte kommer især til gode ved udendørsbrug og vil samtidigt være med til at forlænge batterilevetiden.

Se også: Gorilla Glass 5 i Samsung Galaxy Note 7 imponerer i droptest

“Corning Gorilla Glass SR+ leverer en overlegen kombination af egenskaber, som ikke er mulige at finde på nogle andre materialer i dag – det er i en klasse for sig,” fortæller en tydeligt begejstret Scott Forester, direktør for produktinnovationer.

Materialet, som Gorilla Glass især sammenligner sig med, er Safir, som bl.a. findes på Apple Watch samt i home-knappen på iPhones. Og selvom SR+ ikke er lige så stærkt mod ridser, som safir-materialet, så er det til gengæld langt tyndere og kan præstere endnu bedre i kraftigt lys, fortæller de i pressemeddelelsen.

Læs også: Smartphones med Gorilla Glass 5 ridses utroligt let

Gorilla Glass SR+ er nu blevet kommercielt tilgængeligt, og vi skal forvente at se de første wearable-produkter med det nye materiale senere på året – måske i et Gear S3 eller det næste Apple Watch.